Ασφάλεια αναπλήρωσης εισοδήματος από την International Life

Ασφάλεια αναπλήρωσης εισοδήματος από την International Life

Η International Life σχεδίασε το πρόγραμμα «Ασφάλεια αναπλήρωσης εισοδήματος», προκειμένου να παράσχει κάλυψη στον ασφαλισμένο σε απρόβλεπτες καταστάσεις, όπως περιπτώσεις προσωρινής ή μόνιμης αδυναμίας για εργασία λόγω ατυχήματος ή σοβαρής ασθένειας. Το πρόγραμμα ασφάλεια αναπλήρωσης εισοδήματος εξασφαλίζει στον ασφαλισμένο ένα ημερήσιο απαραίτητο εισόδημα και απαλλαγή φόρου. 

Επιλογές πακέτων ασφάλισης:

Προστασία Εισοδήματος από ασθένεια και ατύχημα

Παρέχεται η δυνατότητα διασφάλισης εισοδήματος για τον ασφαλισμένο και την οικογένεια του σε περίπτωση που λόγω ασθένειας ή ατυχήματος δεν μπορεί να εργαστεί για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα προγράμματα είναι τα εξής:

· Μόνιμη ολική ανικανότητα για εργασία (ατύχημα ή ασθένεια) – εφ΄ άπαξ αποζημίωση – Inlife ΜΟΑ μηνιαία σύνταξη ανικανότητας για εργασία
· Μόνιμη ολική ή μερική ανικανότητα για εργασία από ατύχημα
· Προσωρινή ανικανότητα για εργασία από ασθένεια και ατύχημα
Μόνιμη ολική ανικανότητα για εργασία (ατύχημα ή ασθένεια)
Με τη κάλυψη αυτή εξασφαλίζεται ουσιαστική οικονομική βοήθεια σε περίπτωση που λόγω ατυχήματος ή ασθένειας ο ασφαλισμένος υποχρεωθεί να σταματήσει να εργάζεται.

Ασφαλιστικές παροχές μόνιμης ανικανότητας :

· Καταβολή ασφαλισμένου κεφαλαίου (σε δύο ετήσιες δόσεις)
· Ή και μηνιαία σύνταξη από το έβδομο μήνα της ανικανότητας και μέχρι τη λήξη του συμβολαίου σας.
· Εξασφάλιση χρηματοδότησης του συμβολαίου σας από την εταιρία σε περίπτωση που αδυνατείτε να πληρώσετε τα ασφάλιστρα λόγω μόνιμης ανικανότητας για εργασία(απαλλαγή πληρωμής ασφαλίστρων),
τρεις διαφορετικές παροχές που μπορείτε να συνδυαστούν για ολοκληρωμένη κάλυψη. 

Μόνιμη ολική ανικανότητα για εργασία από ατύχημα

· Εφ΄ όσον συμβεί μόνιμη ολική ανικανότητα για εργασία ο ασφαλισμένος εισπράττει εφ΄ άπαξ το ασφαλισμένο κεφάλαιο
· Πρόσθετη παροχή μηνιαίας σύνταξης για ορισμένο χρόνο καταβολής (5 έτη)
· Οι παροχές (εφ΄ άπαξ μηνιαία σύνταξη) διπλασιάζονται στη περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.

Μόνιμη μερική ανικανότητα για εργασία από ατύχημα

Αναλόγως της σοβαρότητας της περίπτωσης και σύμφωνα με ειδικό πίνακα καταβάλλεται εφ΄ άπαξ αποζημίωση αν το ατύχημα οδηγήσει σε μερική ανικανότητα για εργασία

Προσωρινή ανικανότητα για εργασία από ατύχημα ή ασθένεια

 Το πρόγραμμα προστατεύει το εισόδημά του ασφαλισμένου μέχρι και 2 χρόνια καταβάλλοντας κάθε μήνα το ασφαλισμένο ποσό. Μάλιστα, σε περίπτωση που από ατύχημα ο ασφαλισμένος χρειαστεί να νοσηλευτεί, η μηνιαία αποζημίωση διπλασιάζεται για όσο χρόνο νοσηλεύεται.

Υπερπροστασία υγείας 

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα της International Life εξασφαλίζει άμεσα ένα σοβαρό κεφάλαιο και για 3 χρόνια μια οικονομική ενίσχυση (επίδομα) σε ασθένειες, που  χαρακτηρίζονται ως μάστιγα της εποχής: έμφραγμα, εγκεφαλικό, εγχείριση καρδιάς (by pass), νεφρική ανεπάρκεια, καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας, παραλυσία, μεταμόσχευση ζωτικών οργάνων κ.λ.π.