Προγράμματα ασφάλισης κατοικίας από την EFG Eurolife

Η EFG Eurolife ασφαλιστική προσφέρει τέσσερα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας το «Sweet Home», το «Multi Home», «Home Care» και «Home Care Plus». 

Όλα τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας είναι σχεδιασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες από ζημιά που θα προκληθεί στο κτίριο ή / και στο περιεχόμενο της κατοικίας από πυρκαγιά, έκρηξη, κλοπή, πλημμύρα και πολλούς άλλους κινδύνους.
Συγχρόνως περιλαμβάνουν και καλύψεις που προστατεύουν τον ασφαλισμένο σε περίπτωση που χάσει εισοδήματα όπως ενοίκια ή αναγκαστεί να ξοδέψει επιπλέον χρήματα εξαιτίας της ζημιάς (πρόσθετο ενοίκιο, έξοδα μεταστέγασης, έξοδα αποκομιδής συντριμμάτων, αμοιβές αρχιτεκτόνων κ.ά.)

Και τα τέσσερα προγράμματα περιλαμβάνουν κάλυψη αστικής ευθύνης του ασφαλισμένου και της οικογένειάς του για το ενδεχόμενο να προκαλέσουν άθελά τους υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες σε τρίτους.

Σε περίπτωση ζημιάς στο περιεχόμενο, η αποζημίωση που θα καταβληθεί θα υπολογιστεί με βάση τη δαπάνη αποκατάστασής της ζημιάς σε τιμή καινούργιου ανεξάρτητα από την παλαιότητα. 

Τα προγράμματα παρέχουν δωρεάν τεχνική βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, ενώ το πρόγραμμα «Sweet Home» παρέχει στον ασφαλισμένο τη δυνατότητα να ασφαλίσει το σπίτι του μέσα σε μία ημέρα, δηλώνοντας μόνο τα τετραγωνικά.