Ασφάλεια κάλυψης εξόδων νοσηλείας από ασθένεια ή ατύχημα από την Alico

Η ασφαλιστική εταιρία Alico σχεδίασε προγράμματα που προσφέρουν οικονομική κάλυψη στον ασφαλισμένο στην περίπτωση που η νοσηλεία του κρίνεται απαραίτητη για την αποκατάσταση της υγείας του μετά από ατύχημα ή ασθένεια. 

Τα προγράμματα δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην κάλυψη καταστάσεων που πραγματικά είναι δυνατόν να προκαλέσουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην αντιμετώπισή τους.

Παροχές: 

· Τα υψηλά κεφάλαια κάλυψης όλων των προγραμμάτων υγείας καλύπτουν αποτελεσματικά κάθε ενδεχόμενο οικονομικό αποτέλεσμα μιας νοσηλείας.
· Η δυνατότητα επιλογής προγράμματος, αλλά και επιλογής επιπέδου νοσηλείας τα καθιστούν ρεαλιστικά για τα δεδομένα όλων των επιπέδων εισοδήματος.
· Η δυνατότητα ελεύθερης επιλογής νοσηλευτικού ιδρύματος και ιατρού, δίνει την πρωτοβουλία στον ασφαλισμένο για την επιλογή επιπέδου νοσηλείας.
· Η πρόβλεψη για ετήσια αναπροσαρμογή των παροχών των προγραμμάτων, καθιστά τα προγράμματα αποτελεσματικά σε βάθος χρόνου, με γνώμονα την συνεχή εξέλιξη του κόστους νοσηλείας.
· Η αποτελεσματική συνεργασία των προγραμμάτων υγείας με το σύστημα υπηρεσιών ALICO BENEFIT CLUB που προβλέπει προνομιακή λειτουργία του προγράμματος υπέρ του ασφαλισμένου, δίνει επιπλέον προνόμια και παροχές στον ασφαλισμένο.
· Το επίπεδο κόστους των προγραμμάτων υγείας είναι ρεαλιστικό για κάθε ασφαλισμένο, με γνώμονα το επιθυμητό επίπεδο παροχών και κάλυψης.