Χρονιά Ανάπτυξης για την Executive Insurance Brokers και το 2009

Αύξηση του κύκλου εργασιών της σε ποσοστό 17% πέτυχε και το 2009 η εταιρία μεσιτείας ασφαλίσεων Εxecutive Ιnsurance Βrokers, μέλος του Ομίλου Εταιριών Σφακιανάκη.  

Παρά τη διεθνή οικονομική κρίση και την σημαντική μείωση του ρυθμού ανάπτυξης στην Ελλάδα, η εταιρία συνέχισε την επί δεκαετία ανοδική και κερδοφόρα πορεία της.

Η επιτυχημένη πορεία της Executive Insurance Brokers βασίζεται στη συνεχή ανάπτυξη των υπηρεσιών της, προσθέτοντας νέα προϊόντα και συνάπτοντας ισχυρές συνεργασίες με τις πιο αξιόπιστες και δυναμικές ασφαλιστικές εταιρίες.

Την υψηλότερη ποσοστιαία αύξηση των εργασιών της εταιρείας παρουσίασαν αυτές μέσω του δικτύου συνεργατών και οι εργασίες εξειδικευμένων επιχειρηματικών ασφαλίσεων σε καινοτόμους κλάδους. Σημαντική ανάπτυξη παρουσίασαν επίσης και τα ασφαλιστικά προϊόντα στους ιδιώτες πελάτες.

Η φιλοσοφία της εταιρείας για την παροχή κορυφαίας εξυπηρέτησης επιτυγχάνεται  τόσο μέσα από πρωτοποριακά ασφαλιστικά προϊόντα, όσο και από ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης και διαχείρισης, όπως η εφαρμογή webBROKER

Μέσω αυτής της εφαρμογής, η εταιρεία μπορεί να επικοινωνεί επί 24ώρου βάσεως με τους συνεργάτες της και να προσφέρει λύσεις σε λίγα λεπτά, για θέματα που στο παρελθόν απαιτούσαν μεγάλη γραφειοκρατία και σπατάλη χρόνου.

Η στρατηγική της εταιρίας για ισορροπημένη ανάπτυξη των εργασιών της, τόσο προς εταιρείες όσο και προς ιδιώτες, παραμένει αναλλοίωτη. 

Αυτό είχε ως  αποτέλεσμα, το 2009, η σύνθεση του συνολικού χαρτοφυλακίου της να αντιστοιχεί σε εργασίες εταιρειών 43%  και ιδιωτών  57%

H φιλοσοφία της Executive Insurance Brokers που επιγραμματικά είναι:

-Να συνεργάζεται πάντα με αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες 

-Να επιλέγει ικανούς συνεργάτες

-Να διατηρεί υψηλό το επίπεδο του στελεχιακούς της δυναμικού

-Να προσφέρει σύγχρονα και εξειδικευμένα προϊόντα

-Να εξυπηρετεί με ιδιαίτερη φροντίδα τους πελάτες της

…δημιουργεί μια εξαιρετική βάση ανάπτυξης και για το 2010, μέσα στο οποίο στοχεύει να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, ώστε να ενισχύσει τη θέση της και να καθιερωθεί στον ασφαλιστικό χώρο  ως μία από τις μεγαλύτερες μεσιτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.