Η CED εξαγόρασε τη διεθνή εταιρεία διαχείρισης ασφαλιστικών αποζημιώσεων

Στις 5 Μαρτίου 2010 η CED International εξαγόρασε το διεθνές δίκτυο διαχείρισης ασφαλιστικών αποζημιώσεων Interiura. Έτσι η CED αποκτά ένα δίκτυο σε 41 χώρες με ιδιόκτητα γραφεία σε 13 ευρωπαϊκές χώρες. Η Interiura απασχολεί περίπου 100 εργαζόμενους σε 13 χώρες.

Η CED παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις ασφαλιστικές εταιρίες για την εκτέλεση της διαδικασίας διαχείρισης ασφαλιστικών αποζημιώσεων: όχι μόνο με ρύθμιση ζημιών, αλλά και με πιστοποίηση, πρόληψη, διαχείριση ασφαλιστικών αποζημιώσεων, ιατροδικαστική έρευνα και ιατρική πραγματογνωμοσύνη. 

Τα κεντρικά γραφεία της CED βρίσκονται στο Capelle aan den Ijssel της Ολλανδίας. Με περίπου 1100 εργαζόμενους, η εταιρία είχε κύκλο εργασιών της τάξης των 93 εκατομμυρίων ευρώ το 2009. 

Η CED international είναι ένα τμήμα της CED με περίπου 150 εργαζόμενους. Η Interiura μαζί με τη CED International εξελίσσεται σε μια εταιρία με κύκλο εργασιών της τάξης των περίπου 23 εκατομμυρίων ευρώ. 

Η εξαγορά θα δημιουργήσει έναν σημαντικό παράγοντα για την ευρωπαϊκή αγορά διαχείρισης ασφαλιστικών αποζημιώσεων και ρύθμισης ζημιών.