Φροντίδα ατυχήματος από την Europ Assistance

Η Europ Assistance σχεδίασε την υπηρεσία φροντίδας ατυχήματος για την αντιμετώπιση τροχαίου ατυχήματος που θα συμβεί στην Ελλάδα.

Μέσω της υπηρεσίας αυτής ο ασφαλιζόμενος έχει την δυνατότητα πρόσβασης σε ένα πακέτο παροχών που τον απαλλάσσει από όλες τις διαδικασίες εκείνες που χρειάζονται να τεθούν σε εφαρμογή μετά από ένα τροχαίο ατύχημα ή οποιαδήποτε ζημιά που μπορεί να επέλθει στο ασφαλιζόμενο όχημα. 

Παρεχόμενες υπηρεσίες:

Αναγγελία της ζημιάς όλο το 24ωρο:
Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή ζημιάς με το ασφαλιζόμενο όχημα ο ασφαλισμένος καλεί το τηλεφωνικό κέντρο της Europ Assistance, το οποίο αφού καταγράψει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες τον καθοδηγεί και παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.
Φωτογράφηση όλων των εμπλεκόμενων οχημάτων:
Αμέσως μετά την αναγγελία του ατυχήματος, το όχημα της Ε.Α. θα καταφθάσει το γρηγορότερο δυνατό στον τόπο του περιστατικού και θα φωτογραφίσει τα εμπλεκόμενα οχήματα.

Σκαρίφημα του τόπου του περιστατικού:
Σχεδίαση επί τόπου του σχεδιαγράμματος του τόπου συμβάντος σημειώνοντας όλους τους δρόμους, κατευθύνσεις, σηματοδότες, σήμανση κ.λ.π. με σκοπό τον σχηματισμό της πλήρους εικόνας του περιστατικού και επίσπευσης του διακανονισμού.

Συμπλήρωση της δήλωσης ατυχήματος:
Επί τόπου συμπλήρωση της εντύπου δήλωσης φιλικού διακανονισμού απαλλάσσοντας έτσι τον ασφαλιζόμενο από την επίσκεψή του στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας.

Ρυμούλκηση του ασφαλισμένου οχήματος:
Σε περίπτωση όπου λόγω σοβαρού ατυχήματος το όχημα έχει ακινητοποιηθεί, η Υπηρεσία Φροντίδας Ατυχήματος αναλαμβάνει την μεταφορά του στο κατάλληλο συνεργείο προς επισκευή.

Συμπλήρωση εντύπου φιλικού διακανονισμού:
Παροχή βοήθειας στην σωστή συμπλήρωση του εντύπου του φιλικού διακανονισμού

Αποστολή του φακέλου ζημιάς στην Ασφαλιστική:
Η Europ Assistance αναλαμβάνει την αποστολή των δηλώσεων όπως και των φωτογραφιών στην ασφαλιστική εταιρεία του πελάτη απαλλάσσοντάς τον από την επίσκεψή του στα γραφεία της Ασφαλιστικής Εταιρείας.