MDRT: Οι κορυφαίοι ασφαλιστές στo πανευρωπαϊκό συνέδριο του 2010

Η αφρόκρεμα των ασφαλιστικών συμβούλων από όλες τις χώρες της Ευρώπης, και όχι μόνον, θα παρευρεθεί στο πανευρωπαϊκό συνέδριο που για πρώτη φορά στην ιστορία του διοργανώνει το MDRT και το οποίο θα γίνει στην Αθήνα, τον Φεβρουάριο του 2011.

Με την ευκαιρία αυτή, το MDRT εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Για πρώτη φορά στην ασφαλιστική ιστορία, διοργανώνεται πανευρωπαϊκό συνέδριο του MDRT (The Premier Association of Financial Professionals) και μάλιστα στην Aθήνα, τον Φεβρουάριο 2011.

Το MDRT είναι ένας διεθνής οργανισμός που δημιουργήθηκε πριν από 83 χρόνια από ασφαλιστές, ενώ σήμερα αριθμεί περί τα 35.000 μέλη από 80 χώρες του κόσμου.  Το 1% των καλύτερων ασφαλιστών παγκοσμίως! Κάθε χρόνο διοργανώνεται το ετήσιο συνέδριο του, διάρκειας 4 ημερών, σε πολιτεία της Αμερικής με περίπου 8.000 συμμετέχοντες απ’ όλο τον κόσμο.  Χορηγοί της εκδήλωσης αυτής είναι διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και εταιρείες των οποίων η δραστηριότητα σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με το επάγγελμα του ασφαλιστή.  Tα θέματα που αναπτύσσονται από επαγγελματίες και προσωπικότητες του ασφαλιστικού και όχι μόνον χώρου, αποσκοπούν στην ολιστική ανάπτυξη του επαγγελματία ασφαλιστή (επαγγελματικά, κοινωνικά, προσωπικά).

Ο  οργανισμός αυτός  έχει στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση του ασφαλιστικού επαγγέλματός, μέσω εκπαιδευτικών εργαστηρίων, ανταλλαγής ιδεών πωλήσεων και της πιστής εφαρμογής των κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας του MDRT.

Αποφασίστηκε λοιπόν, η διενέργεια του πρώτου ευρωπαϊκού συνεδρίου ασφαλιστικών συμβούλων απ’ όλη την Ευρωπαϊκή Ζώνη, τον Φεβρουάριο του 2011 όπου θα δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν οι ασφαλιστές εκείνοι που αντιλαμβάνονται ότι η εδραίωση και η διαχρονικότητά τους ως επαγγελματίες στον χώρο θα επιτευχθεί μόνο με την φροντίδα τους για συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση στο πως θα προσφέρουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τον πολίτη.

Στο πρώτο αυτό Ευρωπαϊκό Συνέδριο του MDRT, αναμένεται να συμμετάσχουν, στις διήμερες εργασίες του, 2.000 – 2.500  επαγγελματίες ασφαλιστές από όλες τις χώρες της Ευρώπης, και όχι μόνο, όπου θα έχουν την ευκαιρία να αντιληφθούν  το πλήθος των πλεονεκτημάτων που λαμβάνουν τα  μέλη του MDRT, ενώ θα μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις με άλλους έμπειρους και πετυχημένους ευρωπαίους συναδέλφους τους.

Οι προσπάθειες του MDRT ήταν, είναι και θα είναι συνεχείς για ένα καλύτερο και υγιές περιβάλλον στον ασφαλιστικό χώρο όχι μόνο για τους ασφαλιστικούς συμβούλους και τις ασφαλιστικές εταιρείες, αλλά και για τον «πελάτη» μας, ο οποίος ως αποδέκτης των προσπαθειών αυτών θα τυγχάνει την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών».

Δείτε το πρόγραμμα της 4ης MDRT Day

Δείτε τον Κώδικα Δεοντολογίας του MDRT