Το i-View απέκτησε την πιστοποίηση, Windows 7 Compatible

H Softwhere ΕΠΕ, εταιρία ανάπτυξης λογισμικού και προμηθευτής λύσεων της Microsoft, ανακοίνωσε πρόσφατα την πιστοποίηση από την Microsoft της τελευταίας έκδοσης του i-View Softwhere για τα Windows 7.

Η πιστοποίηση της Microsoft διασφαλίζει την καλή λειτουργία λογισμικού τρίτων στα Windows 7 σε τέσσερις τομείς: την ασφάλεια, την συμβατότητα με τα Windows 7, τις εγκαταστάσεις λογισμικού και την αξιοπιστία. 

Η Softwhere ΕΠΕ είναι η πρώτη εταιρία που λαμβάνει την συγκεκριμένη πιστοποίηση στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα.

Εκατοντάδες εταιρείες στην Ελλάδα αντικαθιστούν παλαιότερα λογισμικά για τον υψηλό δείκτη κόστους-απόδοσης που προσφέρει το i-View, καθώς επίσης και την ευελιξία στον τρόπο εφαρμογής του (painless deployment).

Το i-View Softwhere είναι μια μόνο από τις πολλές εφαρμογές της Softwhere στην Ελληνική αγορά. Η Softwhere περιλαμβάνει μια σειρά από λύσεις της Microsoft. Οι λύσεις αυτές περιλαμβάνονται ως ενοποιημένη λύση όπως το Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Outlook, Microsoft SQL Server κ.α..

To λογισμικό i-View Softwhere αποτελεί την πιο επιτυχημένη λύση στον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Τον Ιανουάριο του 2009 παρουσιάστηκε η νέα έκδοση η οποία καλύπτει όλο το κύκλο εργασιών της ασφαλιστικής επιχείρησης. 

Οι νέες λειτουργίες της εφαρμογής παρέχουν περισσότερες δυνατότητες στον χρήστη ενώ το περιβάλλον είναι πιο εύχρηστο και λειτουργικό. 

Το i-View αποτελείται ενδεικτικά από τα παρακάτω:

-Πελάτες

-Συμβόλαια 

-Ασφαλιστικές Εταιρίες

-Οικονομικά

-Εκκαθάριση

-CRM, Emails, Διαχείριση εγγράφων κ.α.

-Εισαγωγή αρχείων από Ασφαλιστικές Εταιρίες
 
 Ανακαλύψτε πως η εφαρμογή i-View θα μπορούσε να σας βοηθήσει στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Τηλεφωνήστε μας σήμερα στο 2109229792,ή στείλτε μας email στο crm@softwhere.gr ή επισκεφτείτε το Web site: www.softwhere.gr .