Interamerican: Ο Thomas van Rijckevorsel ανέλαβε νέος πρόεδρος του Δ.Σ.

Ο κ. Thomas van Rijckevorsel ανέλαβε νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Interamerican. Πρόκειται για διακεκριμένο στέλεχος του ομίλου Eureko, το οποίο έχει υπό την ευθύνη του τον τομέα της Ευρώπης και το γεγονός ότι επελέγη από τον όμιλο να ηγηθεί της Interamerican καταδεικνύει το στρατηγικό ρόλο τον οποίο θα συνεχίσει να διαδραματίζει η εταιρία για την ανάπτυξη του ομίλου Eureko.

Σε ότι αφορά τον κ. Adrian Hegarty, μέχρι σήμερα πρόεδρο της Interamerican, παραμένει ως αντιπρόεδρος στο διοικητικό σχήμα της εταιρίας, ενώ ο κ. Γιώργος Κώτσαλος, συνεχίζει, όπως εξάλλου αναμενόταν, να κρατά τα ινία της Interamerican και άρα τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Στο μεταξύ, λίαν προσφάτως, η Eureko άναψε το πρώτο πράσινο φως για το νέο business plan του 2010. Η τελική έγκριση του νέου αναπτυξιακού πλάνου της Interamerican αναμένεται στις 15 Μαρτίου, οπότε και θα ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με την εταιρία, το νέο επιχειρηματικό πλάνο διατηρεί υψηλούς τους στόχους πωλήσεων για όλους τους βασικούς κλάδους ασφάλισης παρά το αρνητικό κλίμα το οποίο επικρατεί στην οικονομία, προβλέποντας παράλληλα μια σειρά συγκεκριμένων ελέγχων και διασφαλίσεων ώστε ο όμιλος Interamerican θα συνεχίσει να αναπτύσσεται σε κερδοφόρα και πάνω απ΄ όλα υγιή βάση