Ασφαλιστικός σύμβουλος της MIG η Eurobrokers

Σε μια πολύ σημαντική συμφωνία που θα δώσει περαιτέρω ώθηση στην ανάπτυξη της προχώρησε η  εταιρία συμβούλων-μεσιτών ασφαλίσεων Eurobrokers, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπέγραψε σύμβαση με την MIG προκειμένου να αναλάβει ασφαλιστικός σύμβουλος του ομίλου.

Παρά το γεγονός ότι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, η Eurobrokers διευρύνει σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των πελατών της καθώς η MIG είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους με θυγατρικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων με την Vivartia (Christis Dairies, Βίγλα Ολύμπου, Ευρωτροφες, Hellenic Catering, United Milk Company, Greenfood, Agroteam E.O.O.D., Creamline Group, ΒΙΟΜΑΡ, Chipita ParticipationsΆλεσις, Σ. Νενδος, ΑΝΘΕΜΙΑ, Τσίμης, Ελληνικη Ζυμη, Μπάρμπα Στάθης; Goody’s, Flocafe, Everest). 

Στον κλάδο μεταφορών και Ναυτιλίας με την Attica Συμμετοχών (Superfast Ferries, Blue Star Ferriesκαι Flight Ambulance International).

Στον κλάδο Υγείας με το  Διαγνωστικό & Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών ΥΓΕΙΑ (ΥΓΕΙΑ, Μαιευτήριο Μητέρα-Παιδιατρική Μητέρα και Μαιευτήριο Λητώ), στην Τουρκία (Όμιλος Safak) και 2 νοσοκομεία στην Κύπρο (Αχίλλειον και Ευαγγελισμός).

Στον κλάδο Real Estate με την MIG Real Estate (πρώην Αττικά Ακίνητα) και την Robne kuće Beograd d.o.o. την μεγαλύτερη αλυσίδα εμπορικών κέντρων στη Σερβία και το Μαυροβούνιο.

Στον κλάδο Πληροφορικής με την SingularLogic. Στον κλάδο Τουρισμού και Ψυχαγωγίας με τα Blue Sun Hotels and Resorts αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες Κροατικές αλυσίδες ξενοδοχείων, τo Hilton Cyprus και την Theros International Gaming που έχει ως αποκλειστική δραστηριότητα τη λειτουργία του Casino Rio