Συμμετοχή στην Ασφάλιση των Εγκαταστάσεων της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών

Η Εταιρία Προστασίας Σπαστικών ιδρύθηκε το 1972 για να καλύψει ένα κενό και να αντιμετωπίσει μία μεγάλη ανάγκη σε ό,τι αφορά την πρόνοια για τους ανθρώπους που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στον τόπο μας. 

Στόχος της ήταν πάντα η ανάπτυξη πολυποίκιλων δραστηριοτήτων για την προαγωγή των συμφερόντων των ανθρώπων αυτών, όπως η εκπαίδευση, η παροχή ιατρικών, θεραπευτικών, κοινωνικών και ψυχολογικών υπηρεσιών, η επαγγελματική και κοινωνική αποκατάσταση, η μέριμνα διαβίωσης, η ενημέρωση του κοινού, η εξειδίκευση του προσωπικού, η έρευνα και η πρόληψη.

Απέβλεψε στην άρση των φραγμών που δημιουργούν οι αναπηρίες και επιδίωξε την άνετη τοποθέτηση του ατόμου με αναπηρίες μέσα στην φυσιολογική κοινωνία των συνανθρώπων του.

Πάνω από 3.000 οικογένειες έχουν εξυπηρετηθεί στα χρόνια που πέρασαν και τουλάχιστον 200 άτομα όλων των ηλικιών παρακολουθούν καθημερινά προγράμματα της Εταιρίας.

Την 16η Δεκεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από τους κ.κ. Eric Kleijnen, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, Ερρίκο Μοάτσο, Διευθυντή Λειτουργιών της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, Ζέτα Καραϊσκου Υπεύθυνη Τομέα Διαφήμισης & Δημοσίων Σχέσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, Πάνο Δημητρίου, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Generali Hellas, Μαρία Καρρά, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της Generali Hellas, Μιχάλη και Κωνσταντίνο Σουρίκα, Ασφαλιστική Εγγύηση ΕΠΕ και υψηλόβαθμων στελεχών της Chartis στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών, με στόχο γνωρίσουν από κοντά της Εταιρία και τις δράσεις της καθώς επίσης για περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας και την επέκτασή της σε νέους τομείς.

Οι ανωτέρω ασφαλιστικές εταιρίες συμμετέχουν μέσω των συνεργαζόμενων μεσιτών «Ασφαλιστική Εγγύηση ΕΠΕ» του κ. Μιχαήλ Σουρίκα στην ασφαλιστική κάλυψη της Εταιρίας Προστασίας Σπαστικών με Ασφαλιστήρια Πυρός, Αστικής Ευθύνης, Οχημάτων, Μεταφοράς Χρημάτων και Κλοπής Ταμείου. 

Οι ασφαλιστικές εταιρίες AXA, Εθνική, Chartis και Generali Hellas, και έχοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης παρέχουν τις ανωτέρω ασφαλιστικές καλύψεις δωρεάν, με τη μορφή χορηγίας και αποτελούν αρωγούς σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη καλύπτοντας εύρος των ασφαλιστικών τους αναγκών.