Allianz : Αύξηση 13,1% στην παραγωγή το 2009

«Η πορεία μας σήμερα είναι εξαιρετική», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος, κ. Πέτρος Παπανικολάου, με την ευκαιρία της Ετήσιας Εκδήλωσης για το Διοικητικό Προσωπικό στο Μουσείο Νάσιουτζικ.

«Ενισχύσαμε για 5η συνεχή χρονιά τα δυνατά μας σημεία κερδίζοντας μερίδιο αγοράς σε όλους τους κλάδους. Πιστεύουμε ότι η πορεία μας σήμερα είναι εξαιρετική και μας επιτρέπει, στις σημερινές συνθήκες, να μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι είμαστε ο πλέον αξιόπιστος οργανισμός».

Τα παραπάνω τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος, κ. Πέτρος Παπανικολάου, με την ευκαιρία της Ετήσιας Εκδήλωσης για το Διοικητικό Προσωπικό, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μουσείο Νάσιουτζικ, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τη θετική εξέλιξη των μεγεθών της εταιρίας και ειδικότερα την αύξηση παραγωγής κατά 13,1% στα 217,3 εκατ. ευρώ, που προήλθε από άνοδο των Γενικών Ασφαλειών κατά 19,2% και των δραστηριοτήτων του κλάδου Ζωής κατά 8,4%.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του ο κ. Παπανικολάου αναφέρθηκε στα βασικά συμπεράσματα που προέκυψαν από τις ετήσιες έρευνες «Αξιολόγηση Παρεχόμενων Υπηρεσιών από πελάτες, αλλά και το Δίκτυο Πωλήσεων» τονίζοντας ότι «στο μεγαλύτερο εύρος των υπηρεσιών που παρέχουμε, η εικόνα μας είναι ιδιαίτερα θετική, γεγονός το οποίο καταδεικνύει τη συνέπειά μας στην υποστήριξη των ασφαλισμένων για το 2009». 

«Δίνουμε και το 2010 έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη και του συνεργάτη μας, επενδύουμε σε υποδομές στοχεύοντας στην υπέρβαση των στόχων μας για κερδοφόρο ανάπτυξη όλων των δραστηριοτήτων μας ακολουθώντας τον προσωπικό μας κώδικα συμπεριφοράς και τις αξίες μας» επεσήμανε ο κ. Παπανικολάου, κλείνοντας την ομιλία του μ΄ ένα βασικό μήνυμα: 

«Διανύουμε μια σκυταλοδρομία που δεν έχει τερματισμό και ανταλλάσουμε τη σκυτάλη μεταξύ μας για να μπορέσουμε κάθε φορά να τρέξουμε μια καινούργια διαδρομή πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά».

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η προβολή δηλώσεων του ανθρώπινου δυναμικού σε σχετική ερώτηση για το «πώς οραματίζονται την Allianz Ελλάδος τα επόμενα χρόνια», οι οποίες στάθηκαν αφορμή για να αναδείξουν τους ισχυρούς δεσμούς με την εταιρία και την αξία της προσφοράς όλων στην ανάπτυξη της Allianz.