Commercial Value: Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Commercial Value μετά την έγκριση του Πρωτοδικείου για ορισμό προσωρινής διοίκησης στην εταιρία. Η έγκριση δόθηκε μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε ο επόπτης-εκκαθαριστής της Ασπίς κ. Κ. Βλαχογιάννης.

Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:

Αντώνης Λοβέρδος, Πρόεδρος

Βασίλειος Αυδής, Αντιπρόεδρος

Χριστιάνα Σπυλιωτοπούλου, Μέλος

Χριστόδουλος Τούλας, Μέλος

Νικόλαος Παπαροδόπουλος, Μέλος και προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος

Οι συμμετέχοντες στο νέο Δ.Σ. είναι εργαζόμενοι στην εταιρία και καμία σχέση δεν έχουν όπως επισημαίνουν με τον κύριο μέτοχο (Advantage Capital Holdings), με μοναδική εξαίρεση τον κ. Αυδή, τον μέχρι τώρα πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο και μοναδικό που συμμετέχει στο νέο σχήμα από το προηγούμενο Δ.Σ.

Όλα αυτά γίνονται βέβαια υπό τη δαμόκλειο σπάθη της προθεσμίας που έχει θέσει η Επ.Ε.Ι.Α. και λήγει αύριο Πέμπτη για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 79,4 εκατ. ευρώ.

Οι άνθρωποι του νέου Δ.Σ. δηλώνουν πάντως την πεποίθησή τους ότι μπορεί να βρεθεί βιώσιμη λύση και ζητούν από την Επ.Ε.Ι.Α. και τον κ. Σαχινίδη, να δώσουν μια ευκαιρία, ένα περιθώριο δύο μηνών για παράδειγμα, προκειμένου να μπορέσουν οι διαδικασίες εξεύρεσης επενδυτή να τελεσφορήσουν.

Οι ίδιοι δηλώνουν πρόθυμοι να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις προς αυτήν την κατεύθυνση, απαλλαγμένοι από το βάρος των «παλιών αμαρτιών». 

Για το λόγο αυτό, ως άμεση προτεραιότητά τους, θέτουν την πραγματοποίηση διαχειριστικού ελέγχου βοηθώντας και τη δικαιοσύνη σε αυτήν την κατεύθυνση. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσουν να αναδειχθούν τα ελλείμματα για να υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα και μεγαλύτερη πιθανότητα στη συνέχεια, για επιστροφή χρημάτων που σήμερα λείπουν από τα ταμεία της εταιρίας.

Όλα τα θέματα είναι ανοιχτά και εξελίξεις βέβαια αναμένονται από το «μέτωπο» του ενδιαφέροντος που έχει εκδηλωθεί, τόσο με την περίπτωση του αγγλικού fund AnaCap Financial Partners, όσο και από την πλευρά του ρωσικού ομίλου Borodino.