Κάλυψη Ειδικών Κινδύνων από την Εθνική Ασφαλιστική

Η Εθνική Ασφαλιστική στα πλαίσια παροχής πληρέστερων ασφαλιστικών καλύψεων δραστηριοποιείται και στο χώρο κάλυψης Ειδικών Κινδύνων.

Επαγγελματική Ευθύνη Μελετητή

Η κάλυψη αφορά ευθύνη από λάθη και παραλείψεις του μελετητή (πολιτικού μηχανικού ή αρχιτέκτονα) κατά την εκπόνηση της μελέτης και μπορεί να υλοποιηθεί ή σε μεμονωμένη βάση για μια συγκεκριμένη μελέτη, ή σε ετήσια βάση για τις μελέτες που αναλαμβάνει κατά την διάρκεια ενός έτους ο ασφαλισμένος.

Κάλυψη έργων τέχνης κατά παντός κινδύνους

Το ασφαλιστικό αυτό πρόγραμμα απευθύνεται σε συλλέκτες, γκαλερί, αίθουσες έργων τέχνης, ιδρύματα, διοργανωτές εκθέσεων και παρέχει πλήρη κάλυψη για τα έργα τέχνης σχετικά με τους κινδύνους που αυτά διατρέχουν είτε κατά την φύλαξή τους σε συγκεκριμένους χώρους, είτε κατά την έκθεση και μεταφορά τους.

Κάλυψη ακύρωσης γεγονότος

Η κάλυψη αυτή αφορά τα έξοδα και την απώλεια κερδών του διοργανωτή ενός γεγονότος (συναυλία, έκθεση, θεατρική παράσταση) που θα προκύψουν από την ακύρωση, ματαίωση ή αναβολή του λόγω:

-Ανωτέρας βίας

-Μη εμφάνισης των συντελεστών από ατύχημα ή ασθένεια

-Δυσμενών καιρικών φαινομένων

Ευθύνη Διευθυντών και Στελεχών

Οι διευθυντές και τα στελέχη μιας εταιρίας μπορεί να θεωρηθούν υπεύθυνοι για κάποια λανθασμένη απόφαση στα πλαίσια της επαγγελματικής τους δραστηριότητας. 

Το συμβόλαιο κάλυψης Ευθύνης Διευθυντών και Στελεχών καλύπτει τις αρνητικές επιπτώσεις, όπως έξοδα υπεράσπισης ή/και αποκατάσταση της οικονομικής ζημιάς, που μπορεί να προκύψουν από μια τέτοια λανθασμένη απόφαση.