Πρόγραμμα HOME Comfort από την Generali

Το HOME Comfort είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας, το οποίο προσφέρει πολλές δυνατότητες επιλογής σε καλύψεις της κατοικίας, του περιεχομένου της, των προσωπικών αντικειμένων ακόμα και της κατοικίας υπό ανέγερση.

Το πρόγραμμα καλύπτει τη μεταστέγασή του ασφαλισμένου μέχρι να επισκευασθούν οι ζημιές, τη φύλαξη του περιεχομένου, τις τυχόν αμοιβές αρχιτεκτόνων και διακοσμητών για την επισκευή και φτάνει μέχρι την κάλυψη της δαπάνης για ψυχολογική στήριξη.

Παράλληλα το HOME Comfort  δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο της επιλογής των καλύψεων που ο ασφαλισμένος θεωρεί απαραίτητες, σχεδιάζοντας με αυτόν τον τρόπο πελατοκεντρικά προγράμματα. 

Εκτός από το κτήριο ή/και το περιεχόμενό του, υπάρχει η δυνατότητα ασφάλισης πολύτιμων αντικειμένων όπως κοσμήματα και έργα τέχνης. 

Το HΟΜΕ Comfort δίνει τη δυνατότητα σε δανειολήπτες να επιλέξουν τις καλύψεις που απαιτούνται από την τράπεζα για τη σύναψη του στεγαστικού τους δανείου και σε ιδιοκτήτες υπό ανέγερση οικοδομής να ασφαλίσουν την περιουσία τους από την πρώτη στιγμή.