Biofach 2019- Δυναμική η Ελληνική Συμμετοχή για 4η Συνεχόμενη Χρονιά

Για μια ακόμη χρονιά, την 4η στη σειρά, η συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στην μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση βιολογικών προϊόντων Biofach-Vivaness 2019, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η έκθεση, που γιόρτασε τα 30 χρόνια παρουσίας της στην διεθνή σκηνή, πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης, μεταξύ 13 και 16 Φλεβάρη 2019.

Συνολικά η έκθεση συγκέντρωσε σχεδόν 3.300 εκθέτες από 95 χώρες, ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 50.000 προερχόμενοι από 134 χώρες.

Με εξαιρετική παρουσία σε ένα από τα κεντρικότερα halls της έκθεσης – το hall 4 – η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE μαζί με τους συνεργάτες της, επιβεβαίωσαν την ισχυρή παρουσία της χώρας μας στον τομέα των βιολογικών τροφίμων, ποτών, κρασιών, superfoods, βοτάνων κλπ. Για το 2019, με την παρουσία τους μας τίμησαν οι παρακάτω εταιρείες: CRETANMILL – ALMPANTAKISSA, TERRACRETASA, REZOSBRANDS, KYRIAKOSP. ZOUMBERAKIS&COSS, ELEAGEASA, και TOFILLO-ORGANICCRETANHERBS.

Την έκθεση επισκέφτηκε ο επικεφαλής του γραφείου ΟΕΥ Μονάχου κος Νικόλαος Μπελιάς, ο οποίος συνομίλησε με τους Έλληνες εκθέτες και εξέφρασε την ικανοποίηση του από την παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE και των συνεργατών της στην BIOFACH-VIVANESS 2019.

Και για το 2019 λοιπόν, η επιτυχημένη παρουσία της GREATGREEKEXPORTSANDTRADE, σε ένα τεράστιο γεγονός όπως είναι η BIOFACH–VIVANESS 2019, αποδεικνύει τη δυναμική της εταιρείας και των συνεργατών της και θέτει τα θεμέλια για μια μεγαλύτερη και ακόμα πλουσιότερη παρουσία στην επόμενη BIOFACH, η οποία θα λάβει χώρα 12-15 Φλεβάρη 2020.

Μέσα στα πλαίσια της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE βρίσκεται πάντα κοντά στους Έλληνες εξαγωγείς με ένα πλούσιο εκθεσιακό πρόγραμμα και δράσεις για το 2019& 2020 , περιλαμβάνοντας πάνω από 55 δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών.

Η επόμενη στοχευμένη έκθεση στον τομέα βιολογικών και οργανικών προϊόντων είναι η FREE FROM FUNCTIONAL FOOD – INGREDIENTS 2019, στη Βαρκελώνη 28-29 Μαΐου 2019. Πρόκειται για μια έκθεση, απόλυτα στοχευμένη, με ιδιαίτερα ποιοτικούς αγοραστές της οποίας η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADEείναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.

Περισσότερα νέα της εταιρείας στο sitewww.greatexhibitions.gr