ΑΧΑ: Κοπή Πίτας Γραφείου Πωλήσεων του κυρίου Περικλή Φαραό

Στις 25 Ιανουαρίου 2010 στο χώρο του εστιατορίου «Γκαλερί του Μεζέ» στο Περιστέρι πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Agency Manager κ. Περικλή Φαραό και των συνεργατών του, με έδρα το Περιστέρι.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Βασίλειος Μουντάκης καθώς και όλοι οι συνεργάτες του Γραφείου από την Τήνο, τη Νάξο, τη Σαλαμίνα και τη Χαλκίδα.

Επίσης παρευρέθησαν, ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής της AXA Ασφαλιστικής κ. Διαμαντής Χατζηστύλης, ο Διευθυντής Πωλήσεων Agency κ. Κοσμάς Σμπιλής και οι Επιθεωρητές Πωλήσεων κ.κ. Ευστάθιος Γκιτίκας, Κώστας Λαγογιάννης και Γιάννης Γεωργίου, οι οποίοι μίλησαν για την πορεία του γραφείου του κ. Φαραό, που για 6η συνεχή χρονιά είναι το πρώτο σε παραγωγή στον Κλάδο Ζωής και πρώτο σε αύξηση παραγωγής στον Κλάδο Γενικών.

Με την παρουσία τους την εκδήλωση τίμησαν ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Αρβανίτης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο σημαντικό οικονομικό και κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει το γραφείο του κ. Φαραό στο Δήμο Περιστερίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των Συνεργατών κ.κ. Π. Βρεττόπουλου, Ν. Μιχελάκη, Ε. Μασκαλίδου, Φ. Βογιατζή, Ν. Ντερμπεντέρη και Α. Δαμαλίτη. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση όλων των συνεργατών για συνεχή και σταθερή ανάπτυξη του Γραφείου.