Χορηγία Παγκοσμίων Πρωταθλητών από την International Life

Ένα από δυναμικότερα υποκαταστήματα του Ομίλου International Life, το γραφείο του Βόλου με Επιθεωρητή Πωλήσεων τον κ. Αντώνη Φουκαράκη, στέκεται πλάι στην ομάδα της Shidokan Hellas του αθλητικού κέντρου ΠΗΓΑΣΟΣ ως χορηγός της προσπάθειας των αθλητών της να διεκδικήσουν μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Shidokan Karate στις 10 Απριλίου 2010, στη Νίκαια της Γαλλίας.

Η Shidokan Hellas-ΠΗΓΑΣΟΣ λειτουργώντας από το 1985 έχει εκπαιδεύσει έως τώρα 10.000 άτομα όλων των ηλικιών ενώ οι αθλητές του έχουν λάβει πλήθος μεταλλίων και κυπέλων στα Ελληνικά, Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα μικτών πολεμικών τεχνών.

Ο κ. Φουκαράκης είναι αθλητής της Shidokan Hellas-ΠΗΓΑΣΟΣ από τα πρώτα χρόνια δραστηριοποίησης του κέντρου και έχει εμφυσήσει σε όλους τους συνεργάτες του υποκαταστήματός του τις αρχές και τις αξίες του ήθους και του ευ αγωνίζεσθαι, δίνοντας σε μία κρίσιμη εποχή την απάντηση στο πώς πρέπει οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι να εργάζονται και να προσφέρουν στην κοινωνία. 

Η πόλη του Βόλου αγκαλιάζει τους ανθρώπους της International Life αναγνωρίζοντάς τους την σωστή εξυπηρέτηση και την ενεργή συμμετοχή τους σε όλες τις δραστηριότητες της.