Βραδιά Βραβεύσεων για την Επιθεώρηση Κλέαρχου Πεφάνιου της International

Για μια ακόμη χρονιά, η Επιθεώρηση Πωλήσεων του κ. Κλέαρχου Πεφάνιου του Ομίλου International Life έκοψε την πίτα της και γιόρτασε τις κορυφαίες επιδόσεις της, που φέτος ξεπέρασαν κάθε ρεκόρ παραγωγής, μαζί με περισσότερους από 250 συνεργάτες, φίλους και στελέχη του Ομίλου. 

Η βραδιά πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010 στο «Eleven Bar Restaurant», ένα από τα πιο γνωστά bar της Αθήνας με ρυθμό, ένταση & αμείωτο κέφι.

Επιθεώρηση Κλέαρχου ΠεφανίουΤην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της International Life Α.Ε.Α.Ζ. κ. Σ. Ταγκόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής κ. Ι. Μπράβος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Π. Λίβας, ο C.F.O. του Ομίλου κ. Ν. Σπανός, η Αναπλ. Γενική Διευθύντρια της International Life Α.Ε.Α.Ζ. κα Ι. Κοτσιφάκη, ο Αναπλ. Γενικός Διευθυντής της International Life Α.Ε.Γ.Α. Εκδόσεων κ. Ν. Παυλόπουλος.

Ο Αναπλ. Γενικός Διευθυντής της International Life Α.Ε.Γ.Α. Αποζημιώσεων κ. Τ. Ριτσάτος, o Αναπλ. Γενικός Διευθυντής Τομέα Τεχνολογίας & Οργάνωσης Π. Μαρινάκης, ο Διευθυντής Πληροφορικής κ. Θ. Μακρόπουλος, ο Διευθυντής Υποστήριξης & Ανάπτυξης Δικτύου κ. Μ. Τάτσης. 

Ο  Υποδιευθυντής Διαχείρισης και Εισπράξεων Γ. Αναστασόπουλος, ο Υποδιευθυντής Παροχών & Συστημάτων Υγείας κ. Θ. Δέσπος, η Προϊσταμένη Κλάδου Ζωής κα Ρ. Γουλανδρή, η Υπεύθυνη Κλάδου Αποζημιώσεων της International Life Α.Ε.Γ.Α. κα Β. Μπάτσιου, τα στελέχη της Διεύθυνσης Marketing, καθώς και διοικητικά στελέχη του Ομίλου. Επίσης, στην βραδιά έδωσε το παρόν ο Γενικός Γραμματέας του Π.Σ.Α.Σ. κ. Γ. Στρατηγός.

Βραβεύσεις Ζωής, κ. Ταγκόπουλος, κ. Πετρουλάκης, κ. ΦλόκαςΣτη συνέχεια της βραδιάς, τιμητικές διακρίσεις και βραβεία απονεμήθηκαν στους καλύτερους συνεργάτες της Επιθεώρησης για το 2009 και συγκεκριμένα τους 7 πρώτους συνεργάτες σε παραγωγή Ζωής, τους 8 πρώτους συνεργάτες σε παραγωγή Γενικών Ασφαλειών, στους πρώτους Unit Managers σε παραγωγή Ζωής και Γενικών Ασφαλειών, καθώς και στον κορυφαίο Agency Manager της Επιθεώρησης. 

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν ειδικές βραβεύσεις υψηλής παραγωγής, καθώς και νέων συνεργασιών. Τέλος, πραγματοποιήθηκε τιμής ένεκεν βράβευση στον κ. Θανάση Μακρόπουλο, Διευθυντή Πληροφορικής του Ομίλου για την επιτυχημένη πορεία του στον Όμιλο International Life, καθώς και στις εργασίες της Επιθεώρησης. 

Μετά την κοπή πίτας και τις βραβεύσεις η βραδιά συνεχίστηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ τα στελέχη και οι συνεργάτες του Ομίλου International Life είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να περάσουν ευχάριστες ώρες σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.