Τέσσερα νέα αγκάθια για την Commercial Value

Ο φάκελος της Commercial Value παραμένει ανοιχτός στην Επ.Ε.Ι.Α. καθώς υπάρχουν «γκρίζα» σημεία επί των οποίων η Επιτροπή προβληματίζεται για το πως θα τα χειριστεί προκειμένου να λάβει αποφάσεις όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικές για τους πελάτες και τους εργαζόμενους της εταιρίας. 

Κατά τις πληροφορίες σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα θα διερευνήσει μια σειρά ζητημάτων τα οποία εκκρεμούν εδώ και μήνες, έχοντας δημιουργήσει αναστάτωση σε μεγάλο αριθμό ασφαλισμένων, στους εργαζόμενους της εταιρίας, σε τμήμα των δικτύων της αγοράς, ενώ παράλληλα επιβαρύνουν το κακό κλίμα που ήδη επικρατεί στον κλάδο.
 
Μεταξύ των ζητημάτων λοιπόν τα οποία συνεχίζει να διερευνά η Επιτροπή είναι:
 
– Το πώς θα χειριστεί την άρνηση της Commercial Value να επιστρέψει τα 15 εκατ. ευρώ που παρανόμως μεταφέρθηκαν από την Ελλάδα σε ελβετική τράπεζα και στη συνέχεια σε εταιρία με έδρα την Αγγλία

– Αν η εταιρία έχει τα περιθώρια να εκτελέσει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 79 εκατ. ευρώ

-Η φερεγγυότητα ρωσικής εταιρίας holding η οποία έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της να εξαγοράσει πέραν της Commercial Value και την Aspis Bank

– Τα περιθώρια που υπάρχουν για νέες αποδεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας.
 
Άγνωστο παραμένει αν η Επ.Ε.Ι.Α. θα προχωρήσει σήμερα σε αποφάσεις δυναμικού χαρακτήρα ή αν θα επιμένει επιδεικνύοντας υπομονή.