Δυναμικά στα παιδικά προγράμματα η Interamerican

Ιωάννης Καντώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing Ομίλου Ιnteramerican

Προωθούμε δυο αποταμιευτικά προγράμματα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τα παιδιά με σκοπό να παρέχουν τη δυνατότητα στους γονείς να δημιουργήσουν ένα επιθυμητό κεφάλαιο για τις σπουδές ή την επαγγελματική αποκατάσταση του παιδιού τους. Πρόκειται για το «Εφόδιο Ζωής για το Παιδί». 

Η διάρκεια των προγραμμάτων εξαρτάται από τις ανάγκες του πελάτη. Η ελάχιστη διάρκεια των αποταμιευτικών προγραμμάτων είναι 10 έτη και η μέγιστη εξαρτάται από την επιλογή του πελάτη. 

Στον τομέα της υγείας προτείνουμε τα προγράμματα του ολοκληρωμένου συστήματος υγείας Medisystem, που είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό πρόγραμμα υγείας και καλύπτει το παιδί σε όλους τους τομείς: στην πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία.

Α) Σε περίπτωση που το παιδί είναι ασφαλισμένο ως καλυπτόμενο μέλος στο συμβόλαιο των γονιών του,  με την συμπλήρωση ηλικίας των 20 ετών (ή 25 ετών, εάν σπουδάζει) και εφόσον το επιθυμεί του παρέχεται η δυνατότητα συνέχισης του προγράμματός του χωρίς έλεγχο της  ασφαλισιμότητάς του.

Β) Το κόστος του Medisystem είναι ανεξάρτητο από την ηλικία και το φύλο έως 15 ετών. Εξαρτάται από τον τόπο διαμονής (Αττική-Υπόλοιπη Ελλάδα) και το είδος του προγράμματος.  

Το ασφάλιστρό μπορεί να είναι είτε σταθερό είτε να αναπροσαρμόζεται ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.

 Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το πρόγραμμα Εφόδιο Ζωής για το Παιδί 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το πρόγραμμα Ομόλογο Ζωής για το Παιδί