Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική: Σίγουρα δίπλα σας και στο Internet

Δυναμικά και δημιουργικά ξεκίνησε η Groupama Φοίνιξ το έτος 2010, καθώς  ανανέωσε πλήρως το web site της (www.groupama-phoenix.com). 

Το νέο αυτό web site, το οποίο αποτελεί  πολύ σημαντικό μέσο επικοινωνίας της εταιρίας με το κοινό,  προσφέρει πλήθος πληροφοριών για την ίδια την εταιρία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αλλά και για τον Όμιλο στον οποίον ανήκει και τις δραστηριότητές του.  

web site Groupama ΦοίνξΕπιπροσθέτως, η  ιστοσελίδα της Groupama Φοίνιξ αφιερώνει ένα ολόκληρο πεδίο για την καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών της: χωρίς να εξαντλεί το θέμα, προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες ιστορικής, νομοθετικής και οικονομικής φύσεως, καθώς και ένα λεξικό που εξοικειώνει τους αναγνώστες με τους τεχνικούς ασφαλιστικούς όρους.  

Πρωτότυπο ως προς το περιεχόμενο, σε απόλυτη σύμπνοια με τις αρχές που διέπουν τη δραστηριότητά της  – ανθρώπινη στάση, επαγγελματισμό και συνέπεια – το νέο web site της Groupama Φοίνιξ διακρίνεται  επίσης  από την εργονομία του και γενικότερα το φιλικό περιβάλλον το οποίο δημιουργεί με ζωντανά χρώματα και πλούσια εικονογράφηση, καλώντας τον επισκέπτη σε μια ευχάριστη περιήγηση. 

«Το web site αυτό δουλεύτηκε με κέφι και με μεράκι, ως ένα δημιουργικό έργο» τονίζει  ο κ. Guillaume Lainé, αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Groupama Φοίνιξ. 

«Για μας, δεν είναι μόνο ένα σύγχρονο εργαλείο παρουσίασης της εταιρείας και των προϊόντων της, αλλά και μέσο έκφρασης της ταυτότητας της εταιρείας και του τρόπου με τον οποίον αντιλαμβάνεται την ευθύνη της απέναντι στους πελάτες της. 

Σχεδιάστηκε με σκοπό οι επισκέπτες του, πελάτες ή μη, να βρουν όχι μόνο σωστές προτάσεις και λύσεις για τις ασφαλιστικές τους ανάγκες, αλλά και χρήσιμες και κατατοπιστικές πληροφορίες, ώστε να κατανοούν καλύτερα αυτή την πολύ σημαντική για όλους παροχή υπηρεσιών που αποτελεί η ασφάλιση».