Τεχνικές Ασφαλίσεις από την International Life

Ο κλάδος των τεχνικών ασφαλίσεων  προσφέρει κάλυψη σε ειδικούς κινδύνους με συμβόλαια κατά παντός κινδύνου και μηχανολογίας που αποτελούν ότι πιο εξελιγμένο υφίσταται στην ασφαλιστική αγορά σήμερα.  

Η International Life Α.Ε.Γ.Α. με την εμπειρία της στις τεχνικές ασφαλίσεις δημιούργησε ολοκληρωμένα πακέτα κάλυψης για ειδικούς κινδύνους που χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες:

Κατά παντός κινδύνου ηλεκτρονικού εξοπλισμού και κατά παντός κινδύνου εργολάβων

Ειδικότερα τα έτοιμα πακέτα κάλυψηςκατά παντός κινδύνου ηλεκτρονικού εξοπλισμού (EEI) περιλαμβάνουν όλες τις κατηγορίες ηλεκτρονικού εξοπλισμού όπως εξοπλισμός γραφείων, ιατρών, στούντιο ηχογράφησης, γραφικές τέχνες κτλ. 

Ο τύπος αυτού του συμβολαίου είναι all risks με την έννοια ότι δεν αναφέρονται οι καλύψεις παρά μόνο κάποιες εξαιρέσεις με συνέπεια ότι δεν εξαιρείται να καλύπτεται γεγονός πολύ σημαντικό αφού λαμβάνεται υπόψη η ευαίσθητη φύση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Στην δεύτερη κατηγορία των έτοιμων πακέτων κάλυψης κατά παντός κινδύνου εργολάβων (CAR) ισχύει ή ίδια φιλοσοφία all risks.  

Καλύπτεται η ολοκληρωμένα η ανέγερση οικοδομών, για οποιαδήποτε αιφνίδια ζημιά που δεν εξαιρείται, στην ίδια την  οικοδομή, ενώ ο εργολάβος θωρακίζεται έναντι απαιτήσεων  Γενικής Αστικής Ευθύνης  και Εργοδοτικής Αστικής Ευθύνης.

Εκτός από τα έτοιμα πακέτα κάλυψης η εταιρία μας μπορεί να καλύψει κάτω από την ομπρέλα του κατά παντός κινδύνου ηλεκτρονικού εξοπλισμού οποιαδήποτε κατηγορίά ηλεκτρονικού εξοπλισμού και κάτω από την ομπρέλα του κατά παντός κινδύνου εργολάβων (CAR) οποιαδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό έργο.

Επιπρόσθετα προσφέρεται κάλυψη με τα κάτωθι συμβόλαια:

• Κατά παντός κινδύνου συναρμολόγησης (EAR) για μεγάλα έργα μηχανολογίας

• Κατά παντός κινδύνου εργοταξιακού εξοπλισμού (CAPM) για την κάλυψη μηχανημάτων έργων

• Μηχανικών βλαβών για εργοστάσια