Συνταξιοδοτικό εγγυημένης απόδοσης από την International Life

Δυναμική εμφάνιση στην αγορά από τον Φεβρουάριο ετοιμάζει η International Life εγκαινιάζοντας το νέο της προϊόν που προκύπτει από την συνεργασία της με την MetLife

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα εφάπαξ καταβολής  συμβόλαιο με συνταξιοδοτικές παροχές το οποίο θα διατεθεί στην αγορά από τις αρχές του ερχόμενου μήνα προκειμένου όχι μόνο να καλύψει τις ανάγκες ζήτησης στην συγκεκριμένη αγορά προϊόντων αλλά να δώσει και μια νέα διάσταση αυτής της εγγύησης στον κάθε αγοραστή του.  

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το συνταξιοδοτικό αυτό συμβόλαιο φιλοδοξεί να αποτελέσει  καινοτομία για την ελληνική ασφαλιστική αγορά παρέχοντας πρωτιά στην International Life δεδομένου ότι με την τεχνογνωσία της MetLife θα διασφαλίζει εγγυημένες αποδόσεις επένδυσης παρέχοντας ασφάλεια στους αγοραστές του.  

Μέσα από μια συγκεκριμένη διαδικασία δίδεται η δυνατότητα στην εταιρεία να προστατεύει τον πελάτη της από τις διακυμάνσεις των χρηματαγορών βεβαιώνοντάς του ότι δε θα απομειωθεί σε καμία περίπτωση το κεφάλαιό του και ταυτόχρονα θα απολαμβάνει τις αποδόσεις που θα επιδιώκουν οι διαχειριστές του. 

Κατά τις πληροφορίες το κατώτατο όριο κεφαλαίου θα διαμορφωθεί στα 10 χιλιάδες ευρώ και το προϊόν θα διατίθεται συνέχεια και όχι εντός χρονικών προθεσμιών. 

Η ενημέρωση του δικτύου της International Life θα ξεκινήσει από τις 2 Φεβρουαρίου ώστε άμεσα το προϊόν να τεθεί στις επιλογές των καταναλωτών. 

Πρέπει να αναφερθεί ως παράδειγμα ότι κάποιος ενδιαφερόμενος που είναι 65 ετών μπορεί να καταθέσει το κεφάλαιο που επιθυμεί και εν συνεχεία σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους να λαμβάνει το ποσό σύνταξης που αναλογεί -όπως προκύπτει μέσα από μια διαδικασία υπολογισμού- στα χρήματα που κατέθεσε ως αρχικό κεφάλαιο αγοράς του προϊόντος.