H Biba αποκάλυψε τα ονόματα των ομιλητών του φετινού συνεδρίου

Οι ομιλητές στο φετινό συνέδριο της Biba (British Insurance Brokers’ Association) θα είναι ο κ. Joe Plumeri, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Willis, ο αρχισυντάκτης διεθνών θεμάτων του BBC κ. John Simpson και η ηθοποιός κα. Joanna Lumley

Η κα. Lumley πρόσφατα ψηφίστηκε από την τους Times ως «Βρετανός της Χρονιάς 2009». Η κα. Lumley έχει λάβει επαίνους για την επιτυχία της στην προάσπιση των συμφερόντων των στρατιωτών Gurkha που αγωνίστηκαν για τη Βρετανία. 

Το φετινό συνέδριο που θα διεξαχθεί στο συνεδριακό κέντρο ExCeL στο  Λονδίνο στις 19 και 20 Μαΐου, θα έχει για πρώτη φορά τέσσερις θεματικές ενότητες.  

Ο κ. Plumeri και ο κ. Simpson θα μιλήσουν την Τετάρτη το πρωί, ενώ την  Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί διάλογος ανάμεσα σε ανώτατα στελέχη της ασφαλιστικής βιομηχανίας για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος στη νέα δεκαετία.

Προεδρεύων στο πάνελ θα είναι ο κ. Jonathan Dimbleby, ενώ τα στελέχη που θα πάρουν μέρος θα είναι ο κ. Ρόμπερτ Μπράουν, Διευθύνων Σύμβουλος της Aon, ο κ. Peter Cullum, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Towergate, ο κ. Phillip Hodson, Διευθύνων Σύμβουλος της Oval, η κα. Sandy Scott, Γενική  Διευθύντρια του Chartered Insurance Institute και ο κ. Richard Ward, Διευθύνων Σύμβουλος στη LLOYD’S. Η κα. Joanna Lumley θα κλείσει το συνέδριο. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Biba, κ. Eric Galbraith, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι σε θέση να ανακοινώσω ότι στο συνέδριο θα παρευρεθούν ανωτάτου επιπέδου ομιλητές. 

Παρά τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, η Biba αλλά και οι χορηγοί του συνεχίζουν να επενδύουν στο μεγαλύτερο ασφαλιστικό γεγονός της χώρας, αποδυκνειοντας τη σημασία που έχει η ασφαλιστική βιομηχανία για την οικονομία της Μεγάλης Βρετανίας».  

Παράλληλα ανέφερε ότι «η έκθεση εξακολουθεί να υποστηρίζεται πλήρως και το πρόγραμμα του συνεδρίου θα είναι υψηλού επιπέδου, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σεμιναρίου. Με δωρεάν είσοδο για τους μεσίτες όλοι θα βρουν ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες.