Συνεχίζεται το σίριαλ της Commercial Value

Νέα επεισόδια στο σίριαλ της Commercial Value προστίθενται από χθες, καθώς μπορεί η γενική συνέλευση της εταιρίας να ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 80 εκατ. ευρώ, ωστόσο μερικά ζητήματα παραμένουν ακόμα ανοιχτά.

Από τα όσα ήταν δυνατό να διασταυρωθούν, η διοίκηση της εταιρίας γνωστοποίησε τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης στην Επ.Ε.Ι.Α. στις οποίες αναφέρεται ότι εγκρίθηκε η αμκ και παράλληλα ότι δικαίωμα προτίμησης έχουν οι υφιστάμενοι μέτοχοι. 

Ωστόσο η Επ.Ε.Ι.Α. είχε ζητήσει να της κατατεθεί το σχέδιο οικονομικής ανασυγκρότησης αλλά και αναφορά και για το ποιοι θα είναι οι νέοι μέτοχοι της εταιρίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν ήταν δυνατό να διασταυρωθούν, η  Commercial Value θα ζητήσει μια παράταση τουλάχιστον 2 εβδομάδων προκειμένου να απαντήσει. 

Από την πλευρά της η Επ.Ε.Ι.Α. ούτε επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει για το εάν η εταιρία κατέθεσε τελικά η όχι πρόγραμμα οικονομικής ανασυγκρότησης. 

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Επ.Ε.Ι.Α. αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον κ. Φίλιππο Σαχινίδη, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα για τη σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης την Πέμπτη, για να εξετάσει τις πρόσφατες εξελίξεις.