Allianz: Ασφάλιση κατά παντός Κινδύνου Τεχνικών Έργων

Η Allianz Ελλάδος διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία έχοντας πολυετή πείρα στον κλάδο των τεχνικών ασφαλίσεων. Το χαρτοφυλάκιο τεχνικών ασφαλίσεων της εταιρίας συμπεριλαμβάνει σημαντικά έργα υποδομής όπως το Αττικό Μετρό,  η Εγνατία οδός, ο προαστιακός σιδηρόδρομος καθώς και άλλα κτιριακά, ενεργειακά, και μηχανολογικά έργα. 

Με την ασφάλιση κατά παντός κινδύνου Τεχνικών Έργων ο ασφαλισμένος καλύπτετε για τις ξαφνικές και αιφνίδιες ζημιές που θα συμβούν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης έργων Πολιτικού Μηχανικού (π.χ. οικοδομές, οδοποιίες,  έργα ύδρευσης-αποχέτευσης κ.α.) ή έργων Συναρμολόγησης (π.χ. μεταλλικά κτίρια, μηχανήματα παραγωγής κ.α.) από αιφνίδια και απρόβλεπτη αιτία. 

Παράληλλα υπάρχει κάλυψη τόσο για τις υλικές ζημιές στο ίδιο το έργο από αιτίες όπως ενδεικτικά είναι η πυρκαγιά, οι θεομηνίες και ο σεισμός, όσο και για την Αστική σας Ευθύνη έναντι Τρίτων για ατυχήματα που θα συμβούν σε αυτούς από αμελείς πράξεις ή παραλείψεις του ασφαλισμένου σας ή / και των προσώπων που έχει στην υπηρεσία του. Συμπληρωματικά μπορεί να καλυφθεί και η Εργοδοτική Αστική Ευθύνη.