Στις 3 Μαρτίου η MDRT Day στην Αθήνα

Στις 3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η MDRT Day που διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά στη χώρα μας.
Οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη καθώς πέρα από τα υψηλά ποιοτικά στάνταρτ που χαρακτηρίζουν τον Οργανισμό, στη χώρα μας θα βρεθεί και ο πρόεδρος του Million Dollar Round Table (MDRT). 

Η παραμονή του στην Ελλάδα θα είναι τουλάχιστον για 2,5 ημέρες όπου και  θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε συναντήσεις και συσκέψεις εργασίας με διάφορους εκπροσώπους της αγοράς.

Η συμμετοχή μελών και μη μελών αναμένεται να είναι αθρόα και μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 300 άτομα. Το κόστος της συμμετοχής θα διαμορφωθεί σε επίπεδο που να καλύπτει το κόστος της εκδήλωσης αφού αφαιρεθούν τα ποσά από τις διάφορες χορηγίες. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι πέρσι ήταν στα επίπεδα των 65 ευρώ για τα μέλη και 75 ευρώ για τα μη μέλη.Στόχος της MDRT Day, μιας πλήρους ημερίδας με εργασίες από το πρωί έως αργά το απόγευμα, είναι να αποτελέσει στην ουσία μια σμίκρυνση της ετήσιας συνάντησης του MDRT στις ΗΠΑ, που θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν όσοι δεν κατάφεραν να παρευρεθούν εκεί. 

Στις εργασίες θα συμμετέχουν ομιλητές μέλη του MDRT με τελικό στόχο η ημερίδα αυτή, να αποτελέσει κίνητρο και για άλλους ασφαλιστικούς συμβούλους να γίνουν μέλη του Οργανισμού.