Πρόγραμμα Αστικής Ευθύνης Επιχειρήσεων της Chartis

Στο πλαίσιο της προσπάθειας να προσφέρουν ασφαλιστικά προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται ολοκληρωμένα στις ανάγκες της παγκοσμιοποιημένης αγοράς, τα BusinessSolutions της Chartis έχουν προχωρήσει στη διατύπωση και προσφορά στην ελληνική αγορά του ασφαλιστηρίου Commercial General Liability
Πρόκειται για τον πιο διαδεδομένο τύπο ασφαλιστηρίου Αστικής Ευθύνης διεθνώς, ο οποίος προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη του φάσματος των αστικών ευθυνών, που απορρέουν από τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Η Chartis κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως σε αυτόν τον τομέα ασφάλισης, καλύπτοντας επιχειρήσεις που λειτουργούν τοπικά αλλά και πολυεθνικές επιχειρήσεις.
 
Που απευθύνεται
Στις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, που δραστηριοποιούνται στο εμπόριο ή στη βιομηχανία, καθώς και σε πολυεθνικές επιχειρήσεις που έχουν εγκαταστάσεις ή δραστηριότητες οπουδήποτε στον κόσμο.
 
 Τι καλύπτει
Η κάλυψη αφορά στην ευθύνη για αποζημίωση αξιώσεων τρίτων συνέπεια σωματικών βλαβών και υλικών, περιουσιακών ζημιών, καθώς και προσβολής προσωπικότητας ή βλάβης από διαφήμιση, που απορρέουν από:

-την εν γένει δραστηριότητα της επιχείρησης

-τα προϊόντα της

-τις εγκαταστάσεις της

-τη διαφημιστική επικοινωνία της 

την ιδιότητά της ως εργοδότη

 
Πλεονεκτήματα του προγράμματος ασφάλισης CommercialGeneralLiability της Chartis
Όροι ασφάλισης διεθνώς δοκιμασμένοι και αποδεκτοί