Ασφάλιση Κατοικιών από την Κύπρου Ασφαλιστική

Για την Κύπρου Ασφαλιστική η κατοικία δεν είναι απλά μια στέγη. Είναι ο προσωπικός χώρος του καθενός, τα αγαπημένα αντικείμενα, οι πολύτιμες στιγμές της οικογενειακής ζωής.

Το σπίτι (κατοικία, διαμέρισμα ή εξοχικό), έχει για τον καθένα ανεκτίμητη συναισθηματική αξία. Εξίσου όμως σημαντική είναι και η οικονομική αξία της κατοικίας, η οποία είναι καθημερινά εκτεθειμένη σε μία πληθώρα από πιθανά ζημιογόνα περιστατικά.

Η Κύπρου Ασφαλιστική, δημιούργησε τρία πρωτοποριακά προγράμματα ασφάλισης κατοικίας που συνιστούν μια πλήρη ασφαλιστική γκάμα, από την οποία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

Με τα προγράμματα ασφάλισης «House Care», «House Care Plus» και «House Care Max» ο ασφαλισμένος μπορεί να εξασφαλίσει κάλυψη από τους στοιχειώδεις κινδύνους όπως Πυρκαγιά ή Σεισμό έως τους πιο εξειδικευμένους όπως η πιθανότητα πρόκλησης σωματικών βλαβών ή υλικών ζημιών σε τρίτους με υπαιτιότητα δική του ή μελών της οικογένειας του (σύζυγος, τέκνα).

Επιπρόσθετα ο ασφαλισμένος ανεξάρτητα από την επιλογή του προγράμματος απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα που του εξασφαλίζουν η αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή των ασφαλισμένων κεφαλαίων και η αποζημίωση των ζημιωθέντων αντικειμένων σε κόστος αντικατάστασης με καινούργιο.