Λογαριασμός Σπουδών από την International Life

O Όμιλος International Life σχεδίασε ένα πρόγραμμα για να δώσει λύση στο θέμα των σπουδών και της επαγγελματικής αποκατάστασης των παιδιών, τον Λογαριασμό Σπουδών ΙΙ.

Με το πρόγραμμα «Λογαριασμός Σπουδών ΙΙ», το παιδί θα έχει στη διάθεσή του ένα κεφάλαιο που θα του δώσει τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει οποιοδήποτε στάδιο σπουδών (φροντιστήρια, πανεπιστημιακές σπουδές, κ.λ.π.) ή να ικανοποιήσει τις πρώτες επαγγελματικές του φιλοδοξίες.

Για την επένδυση των χρημάτων, το πρόγραμμα προσφέρει εναλλακτικές επιλογές ανάλογα με τους επενδυτικούς στόχους του πελάτη. Η επενδυτική επιλογή προσδιορίζει και τον βαθμό εγγύησης που ο πελάτης επιθυμεί να έχει το κεφάλαιο που αποταμιεύει.
Ο Λογαριασμός Σπουδών ΙΙ δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να επεμβαίνει στην επένδυσή του τροποποιώντας τις επιλογές του, ανάλογα με τις εξελίξεις της αγοράς.

Στη συνέχεια εκμεταλλεύεται κάθε εξέλιξη στην αγορά, αφού ο Λογαριασμός Σπουδών ΙΙ είναι ευέλικτο πρόγραμμα που διαμορφώνεται ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη. Λειτουργεί με μερίδια επενδυτικών κεφαλαίων, τα οποία στη λήξη του προγράμματος ρευστοποιούνται με καθαρή τιμή.

Εάν ο πελάτης έχει επιλέξει να επενδύσει μόνο στο Εσωτερικό Μεταβλητό Κεφάλαιο International Life Εγγυημένο Κεφάλαιο (ΕΜΚ) το κεφάλαιό του είναι εγγυημένο 100%, όπως εγγυημένη είναι και η απόδοσή του κατά 3% ετησίως.

• Εάν έχει επιλέξει να επενδύσει μέρος του κεφαλαίου σε ΕΜΚ και μέρος του κεφαλαίου σε αμοιβαία κεφάλαια της International ΑΕΔΑΚ, τότε είναι εγγυημένο το μέρος του κεφαλαίου που επενδύει στο ΕΜΚ (εγγυημένη είναι και η απόδοσή του κατά 3% ετησίως), ενώ το υπόλοιπο κεφάλαιο χωρίς να είναι εγγυημένο αναμένει υψηλές αποδόσεις από τις επενδύσεις των αμοιβαίων κεφαλαίων.

Το Εσωτερικό Μεταβλητό Κεφάλαιο έχει συγκροτηθεί για λογαριασμό των ασφαλισμένων της εταιρίας, παρέχει εγγύηση στα επενδυόμενα ασφάλιστρα και απόδοση όπως ορίζεται για κάθε προϊόν. Το προϊόν «Λογαριασμός Σπουδών ΙΙ» εγγυάται ελάχιστη ετήσια απόδοση 3%.

Ο πελάτης μπορεί να παρακολουθεί την απόδοση της επένδυσής του καθημερινά από τον ημερήσιο τύπο και να τροποποιήσει την επενδυτική του επιλογή με στόχο να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες μεγαλύτερης απόδοσης.

Άλλες παροχές και υπηρεσίες

• Εξασφαλισμένη αποταμίευση. Το πρόγραμμα είναι έτσι σχεδιασμένο που ότι και να συμβεί στον γονιό (απώλεια ζωής ή μόνιμη ανικανότητα προς εργασία), το παιδί θα πάρει το ποσό που του αναλογεί αφού η εταιρία θα αναλάβει τις πληρωμές του ασφαλίστρου.

• Για την αντιμετώπιση του κινδύνου του πληθωρισμού δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει την πληρωμή των ασφαλίστρων με ετήσια αναπροσαρμογή του ποσού.

• Δυνατότητα έκτακτων καταβολών με στόχο την ενδυνάμωση του παιδικού λογαριασμού και κατά συνέπεια το παιδί στη λήξη να έχει μεγαλύτερο κεφάλαιο.

• Επιπροσθέτως, ο πελάτης μπορεί με το σύστημα υγείας «Εν Υγεία» της International Life να καλύψει το παιδί με νοσοκομειακές καλύψεις,  με δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς ακόμη και για απλό εμβολιασμό, έχοντας στη διάθεσή του 24 ώρες το 24ωρο το Συντονιστικό Κέντρο για ιατρικές συμβουλές και καθοδήγηση σε οτιδήποτε αφορά στην υγεία του παιδιού.

• Φοροαπαλλαγή των ασφαλίστρων που λειτουργεί ως έκπτωση στα ασφάλιστρά.