Επενδυτικό πρόγραμμα Generali Junior Principle

Το Junior Principle της Generali είναι ένα ασφαλιστικό-αποταμιευτικό πρόγραμμα για το παιδί με σημαντικά πλεονεκτήματα. Είναι επενδυτικό πρόγραμμα για τους γονείς που επιθυμούν με έξυπνο σχεδιασμό και στοχευόμενες κινήσεις που δεν επιβαρύνουν σημαντικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό, να συγκεντρώσουν ένα αξιόλογο κεφάλαιο που θα είναι διαθέσιμο κάθε στιγμή και ιδιαιτέρως την περίοδο που ετοιμάζεται το παιδί να ξεκινήσει τη δική του ζωή, όταν και έχει μεγαλύτερη ανάγκη για υποστήριξη.

Το Junior Principle, απευθύνεται στην κάλυψη της ανάγκης κάθε γονέα που επιθυμεί να προσφέρει οικονομική ασφάλεια και ανεξαρτησία στα παιδιά του, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα για τη δημιουργία ενός κεφαλαίου, το οποίο θα εισπράξει το παιδί, ακριβώς τη στιγμή που θα το χρειασθεί. 

Το Junior Principle μέσα από τις επιλογές που προσφέρει, επιτρέπει στον πελάτη να το προσαρμόσει στις δικές του επιθυμίες, στόχους και δυνατότητες.

Η Generali δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο «προγράμματα» διαφορετικού αποταμιευτικού χαρακτήρα:

Junior Principle-Εγγυημένου Επιτοκίου

Junior Principle-Unit Linked με δυνατότητα επιλογής των επενδύσεων μέσα από τα τρία «Επενδυτικά Χαρτοφυλάκια»  Generali  Stable, Generali  Balanced και Generali Dynamic

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμών και τροποποίησης των επενδυτικών επιλογών μέχρι τέσσερις φορές για κάθε ασφαλιστικό έτος.

Μία δυνατότητα που προσφέρει το Junior Principle είναι η καταβολή του κεφαλαίου στη λήξη του προγράμματος είτε ως εφάπαξ ποσό ή ως σταθερή μηνιαία καταβολή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 5 ή 10 χρόνων.

Αυτή η δυνατότητα, πρωτοποριακή στην αγορά ασφαλιστικών προγραμμάτων, είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί δίνει το μεγάλο πλεονέκτημα να μπορέσει το παιδί, να στηριχθεί ουσιαστικά στο ξεκίνημα της ζωής του ανάλογα με τις ανάγκες που θα έχουν προκύψει.