Συνεργασία insuranceworld.gr & asfalistika.com

Αγαπητοί αναγνώστες του insuranceworld.gr

Σας ευχαριστώ θερμά εκ μέρους των δημοσιογράφων και των υπόλοιπων εργαζομένων της εταιρίας μας για την υποδοχή που επιφυλάξατε στη νέα μας προσπάθεια. Από τη μεριά μας θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Το 2010 υποσχόμαστε ότι θα βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας προς την αγορά, τηρώντας την ίδια κριτική στάση για τα τεκταινόμενα στην ασφαλιστική αγορά.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας επαύξησης της επισκεψιμότητας του portal μας, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία των portals insuranceworld.gr & asfalistika.com. Για το θέμα αυτό οι συνεργαζόμενες εταιρίες εξέδωσαν την παρακάτω κοινή ανακόινωση:

Ανακοίνωση

Η Softwhere Ε.Π.Ε. μαζί με την Ethos Media Α.Ε. προχωρούν σε στρατηγική συνεργασία με στόχο την πληρέστερη πληροφόρηση των επαγγελματιών του χώρου της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Από την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου τα νέα των προγραμμάτων της Softwhere Ε.Π.Ε. θα προβάλλονται μέσω του Portal insuranceworld.gr και μέσω του λογισμικού i-View.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, όλοι οι επισκέπτες του portal asfalistika.com θα στέλνονται αυτόματα στο portal insuranceworld.gr.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί το πρώτο δείγμα για το πως μπορούν να συνυπάρξουν δύο επαγγελματίες οι οποίοι εξειδικεύονται ο καθένας ξεχωριστά στον χώρο του και να εκμεταλλευτούν την ευελιξία της τεχνολογίας και της γνώσης, ώστε οι τελικοί επισκέπτες να μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά είτε μέσω του internet στο www.insuranceworld.gr είτε μέσω του λογισμικού i-View που διαχειρίζονται καθημερινά το χαρτοφυλάκιο τους.

«Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Ethos Media λόγω της εξειδίκευσή της στο χώρο της ενημέρωσης που διαθέτει. Η εταιρική εικόνα, η οργάνωση, τα περιοδικά, η γνώση, η φερεγγυότητα αλλά και η πραγματική πληροφόρηση χωρίς καθοδήγηση είναι για εμάς τα στοιχεία που ολοκληρώνουν τη θετική εικόνα και μας εμπνέουν την εμπιστοσύνη που χρειαζόμαστε για τη στρατηγική ανάπτυξή μας σε θέματα ηλεκτρονικής ενημέρωσης», δηλώνει ο Γενικός Διευθυντής της Softwhere, κ. Μανώλης Κάτρης.

Η Softwhere Ε.Π.Ε. είναι εταιρία πληροφορικής η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον Ασφαλιστικό χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται από το 1997. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Softwhere αφορούν τη μείωση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων-πελατών της, τη βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας αυτών και παράλληλα την εξασφάλιση θετικής και ολοκληρωμένης εικόνας απέναντι στους πελάτες της. 

Η Softwhere ΕΠΕ είναι Microsoft Certified Gold Member, κατέχει το Competency I.S.V./Software Solutions, το competency Microsoft Business Solutions και είναι Microsoft Small Business Specialist. Επίσης κατέχει την πιστοποίηση για το Microsoft Dynamics CRM σε όλους τους τομείς Application, Customization, Installation. Το λογισμικό της για την πλήρη διαχείριση χαρτοφυλακίου έχει την εμπορική επωνυμία i-View.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Softwhere ΕΠΕ, η οποία διαθέτει καινοτομικές και πρωτοποριακές λύσεις πληροφορικής στον ασφαλιστικό κλάδο, η οποία επέλεξε το www.insuranceworld.gr για την ενημέρωση της πελατείας της. Είμαστε σίγουροι ότι το πολύπλευρο περιεχόμενο που θα προσφέρουμε στους πελάτες της θα τη βοηθήσει να εδραιωθεί ως η ιδανική συνεργάτιδα εταιρία πληροφορικής του χώρου», δηλώνει ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, Γενικός Διευθυντής της Ethos Media A.E.

H Ethos Media Α.Ε. είναι εταιρία έκδοσης περιοδικών, εφημερίδων, δημιουργίας web portal sites και οργάνωσης συνεδρίων. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και υπηρεσιών της απαρτίζουν το μηνιαίο επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, η εβδομαδιαία ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ Week, το μηνιαίο ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World, η εβδομαδιαία ηλεκτρονική εφημερίδα Insurance Week, το ασφαλιστικό portal www.insuranceworld.gr, και τα επιχειρηματικά Συνέδρια Money Conferences.