Έτος προσαρμογής το 2010 για την ασφαλιστική αγορά

To 2010, θα είναι ένα ακόμη έτος προσαρμογής της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς σε πιο υγιείς και φερέγγυες βάσεις. Πρόκειται για μία χρονιά-σταθμό στην προσπάθεια όσων ασφαλιστικών εταιριών θέλουν να προετοιμασθούν έτσι ώστε να καλύψουν τις απαιτήσεις των νέων κανόνων φερεγγυότητας γνωστούς ως Solvency II, η εφαρμογή των οποίων έχει προγραμματισθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για το 2012. 

Η Generali κινούμενη ήδη στην κατεύθυνση αυτών των απαιτήσεων κλείνει το 2009 με θετικά αποτελέσματα. Παραμένει πάντα δίπλα στον πελάτη, καταβάλλοντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ως αποζημιώσεις καλύπτοντας πλήρως ορισμένες από τις μεγαλύτερες ζημιές που συνέβησαν το τρέχον έτος στη χώρα μας. 

Προσφέρει σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις και καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα όπως το Medical Guarantee, ένα μοναδικό πρωτοποριακό  προϊόν υγείας που προωθήσαμε πρόσφατα και γνωρίζει ήδη μεγάλη αποδοχή από τους ασφαλισμένους. 

Στον ίδιο δρόμο της αποτελεσματικής, υγιούς ανάπτυξης, η οποία μας έχει οδηγήσει στην αύξηση του μεριδίου αγοράς στο 3%, θα επιμείνουμε και το 2010. 

Θα πορευθούμε με σταθερά βήματα πιστοί σε μία στρατηγική που εξασφαλίζει μακροπρόθεσμα τα συμφέροντα των ασφαλισμένων, συνεργατών, εργαζομένων και μετόχων της εταιρείας