Ευέλικτα αποταμιευτικά προγράμματα από την ΑΧΑ Ασφαλιστική

Το πρόγραμμα Επενδυτικό της AXA είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που συνδυάζει την Ασφάλιση Ζωής και την Επένδυση. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με εξαιρετική ευελιξία, ώστε να μπορεί, όποτε ζητηθεί, να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ασφαλισμένων.

Έτσι, ανάλογα με την αρχική κάλυψη, σε συνδυασμό με το επιθυμητό οικονομικό αποτέλεσμα στη λήξη της περιόδου ασφάλισης, δίνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών διαφορετικών κατηγοριών:

α) της Ενισχυμένης Κάλυψης,
β) της Ενισχυμένης Επένδυσης και
γ) της Υπερενισχυμένης Επενδυσης.

Υψηλή Απόδοση κεφαλαίων

Από τα χρήματα που καταβάλλετε, ένα μικρό μόνο μέρος, διατίθεται στην κάλυψη που έχει επιλεγεί, ενώ τα υπόλοιπα επενδύονται. Από τις επενδύσεις αυτές, ο ασφαλισμένος θα έχει κάθε χρόνο κέρδη που προστίθενται στο λογαριασμό του, αυξάνοντας συνεχώς το ποσό που θα εισπράξει στη λήξη του Ασφαλιστηρίου.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Επενδυτικού προγράμματος είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα αυτόματα και κάθε χρόνο να αυξάνονται τιμαριθμικά οι καλύψεις  του ασφαλισμένου, ανεξάρτητα από την κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τον επίσημο Δείκτη Tιμών Kαταναλωτή της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος, με ανάλογη αναπροσαρμογή του ασφαλίστρου.
Ελάχιστο εγγυημένο επιτόκιο 3,35%.

Εξασφάλιση ό,τι κι αν συμβεί

Συνδυάζοντας στο πρόγραμμά σας την κάλυψη Μονίμου Ολικής Ανικανότητος και της απαλλαγής πληρωμής ασφαλίστρων, σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητάς για εργασία, η ΑΧΑ αποζημιώνει με υψηλά κεφάλαια, ενώ εγγυάται και αναλαμβάνει για λογαριασμό του ασφαλισμένου, την εξόφληση των ασφαλίστρων, ώστε να επιτευχθεί, χωρίς εμπόδια, ο επενδυτικός στόχος.

Εφάπαξ καταβολές ασφαλίστρου

Με τις εφάπαξ καταβολές ασφαλίστρου, παρέχεται η δυνατότητα ανά πάσα στιγμή, να προστεθεί στο λογαριασμό του ασφαλισμένου οποιαδήποτε ποσό, αυξάνοντας ανάλογα την κάλυψή του και την επένδυσή του.