Biba: «Ο επαγγελματισμός σε ένα κόσμο που αλλάζει» το θέμα του συνεδρίου

Η British Insurance Broker’s Association (Biba) ανακοίνωσε ότι το κεντρικό θέμα του συνεδρίου που θα λάβει χώρα στις 19-20 Μαίου το 2010 στο Λονδίνο, θα είναι «ο επαγγελματισμός σε έναν κόσμο που αλλάζει». 

Το κεντρικό θέμα επιλέχθηκε καθώς η είναι απαραίτητη η απεικόνιση της δυναμικής του κλάδου των μεσιτών σε μια περίοδο που οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες βρίσκονται στο επίκεντρο.  

Η κα. Lindsay Campbell, η οποία είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση του συνεδρίου ανάφερε ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των εκθετών, καθώς υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο από πρώην συμμετέχοντες αλλά και από αρκετούς καινούργιους οι οποίοι θέλουν να λάβουν μέρος. 

Η είσοδος τόσο στο συνέδριο και την έκθεση θα είναι χωρίς κόστος για τα μέλη της Biba αλλά και για όλους τους διαμεσολαβούντες.  

Ο κ. Eric Galbraith, διευθύνων σύμβουλος της Biba πρόσθεσε ότι «το συνέδριο του 2010 θα ασχοληθεί με θέματα που αφορούν το σύνολο του μεσιτικού κλάδου και των διαμεσολαβούντων, προσφέροντας παράλληλα μια μεγάλη ευκαιρία για δικτύωση καθώς αποτελεί την μεγαλύτερη ασφαλιστική έκθεση στη Βρετανία. 

Το συνέδριο «Ο επαγγελματισμός σε έναν κόσμο που αλλάζει» ακολουθεί το συνέδριο του 2009 «Δημιουργώντας Αξία» το οποίο ήταν και το πιο δημοφιλές συνέδριο της Biba το οποίο έλαβε χώρα εκτός Λονδίνου με περισσότερους από 3.000 συμμετέχοντες.