Η Εθνική Ασφαλιστική συντρίβει όλα τα ρεκόρ

Η αύξηση των πωλήσεων και τα σπουδαία αποτελέσματα που φέρνει το Agency στη νέα καθαρή παραγωγή όχι απλώς συνεχίζονται αλλά κυριολεκτικά απογειώνονται. 

Αυτό συμβαίνει σε μια εποχή κρίσης, μια εποχή που η Διοίκηση της Εταιρίας και η Διεύθυνση Πωλήσεων είχαν καλέσει από την αρχή το εταιρικό δίκτυο να την αντιμετωπίσει ως εποχή ευκαιριών. 

Το δίκτυο ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού μετά τα 4,27 εκατ. ευρώ του Οκτωβρίου, πέτυχε το απόλυτο ρεκόρ το Νοέμβριο φθάνοντας τη νέα καθαρή παραγωγή στα 5,35 εκατ. ευρώ. Ρεκόρ όλων των εποχών, όλων των εταιριών όλης της ελληνικής αγοράς που συντρίβει την προηγούμενη επίδοση των 4,65 εκατ. ευρώ το Δεκέμβριο του 2007, από το ίδιο δίκτυο φυσικά. 

Ο μεγάλος στόχος του 2009 για συνολική ετήσια παραγωγή 1 δισ. ευρώ φαίνεται να έχει ήδη κατακτηθεί. Ο Γενικός Διευθυντής κ. Σπύρος Λευθεριώτης με μήνυμά του προς το εταιρικό δίκτυο πωλήσεων τονίζει: «Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, Το να βρεθούμε από την 3η θέση το 2004, στην 1η θέση σήμερα στον κλάδο Ζωής δεν είναι ένας απλός επιχειρησιακός σχεδιασμός, αλλά είναι ένας τόσο δυνατός στόχος που εμπεριέχει την έννοια της ανατροπής και επιτυγχάνεται μόνο με τη συλλογική συνείδηση  του δικτύου πωλήσεων. 

Όταν φθάσαμε στην 1η θέση, το μήνυμα ότι μόνο εμείς μπορούμε να ξεπεράσουμε την Εθνική Ασφαλιστική απέκτησε ένα ειδικό περιεχόμενο που σχετίζεται με την αυτοβελτίωση, την παρακίνηση του διπλανού μας, την πίστη στη στρατολόγηση νέων ανθρώπων που θα συμμερίζονταν την κοινή προσπάθεια. 

Αυτό είναι που όχι μόνο μας διατήρησε στην 1η θέση, αλλά μας δίνει σήμερα μερίδιο αγοράς στον κλάδο Ζωής διπλάσιο από αυτό του δεύτερου που μας ακολουθεί. 

Το Δεκέμβριο του 2007 γιορτάσαμε τη μεγαλύτερη, ως τότε, μηνιαία παραγωγή στην εταιρία που ήταν 4,65 εκατ. ευρώ .
Το Νοέμβριο του 2009 η παραγωγή στον κλάδο Ζωής έσπασε κάθε ρεκόρ ξεπερνώντας το μαγικό νούμερο 5,35 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτήν για τη Διοίκηση της Εταιρίας, αλλά και για εμένα προσωπικά που έχω και την ευθύνη του Δικτύου Πωλήσεων. 

Όπως λέμε ότι μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, έτσι και αυτό το νούμερο είναι χίλιες εικόνες με τα δικά σας πρόσωπα, τα συνέδρια μας, τις υποσχέσεις και την πίστη μας στην πορεία αυτής της εταιρίας. 

Το μεγάλο αυτό ρεκόρ θα το γιορτάσουμε, όπως υποσχεθήκαμε, στην Θεσσαλονίκη τιμώντας το σύνολο του δικτύου σε όλη τη χώρα. 

Ευχαριστώ όλους εσάς που εργάζεστε στο agency, ευχαριστώ τη Συντονιστική Διεύθυνση Πωλήσεων και Marketing, τη Διεύθυνση του κλάδου Ζωής και όλα τα διοικητικά στελέχη που υποστηρίζουν τη μεγαλειώδη προσπάθεια». 

Ο Συντονιστής – Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing κ. Κωνσταντίνος Ταραβίρας, λίγο πριν το παραγωγικό κλείσιμο του μηνός Νοεμβρίου έστειλε σε όλο το εταιρικό δίκτυο πωλήσεων την παρακάτω επιστολή: 

«Αγαπημένοι και υπέροχοι Συμμαχητές μου,Η 30η Νοεμβρίου 2009 είναι μία πολύ μεγάλη μέρα για όλους μας, αφού για πρώτη φορά καταφέραμε να ξεπεράσουμε σε μηνιαία παραγωγή στον Κλάδο Ζωής, τα 5,2 εκατ. ευρώ.

Το μεγάλο αυτό αποτέλεσμα πραγματοποιήθηκε, γιατί αποφασίσαμε όλοι μαζί να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.
Αυτό που ακόμα και σαν σκέψη φάνταζε πριν από λίγο καιρό, απίστευτο, απίθανο και απλησίαστο, σήμερα είναι παρελθόν.

Η κυριαρχία μας στον ασφαλιστικό κλάδο είναι καταλυτική. Ο τρόπος που λειτουργούμε για να επιτυγχάνουμε ολοένα δυσκολότερους και μεγαλύτερους  στόχους θα πρέπει να αποτελεί πρότυπο επιτυχίας για όλη την κοινωνία γύρω μας.
Σύντομα θα κατακτήσουμε ακόμα πιο υψηλές  «κορυφές», γιατί είναι αυτές που μας αρμόζουν  και μας αξίζουν.

Το «υλικό» που είναι φτιαγμένο το Δίκτυο Πωλήσεων της Εταιρίας μας  είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Είμαι υπερήφανος για εσάς, αισθάνομαι ότι δικαιώθηκαν αγώνες χρόνων αφού πάντα η ακλόνητη  πίστη μου για εσάς ξεπέρασε ακόμα και τις πιο ανυπέρβλητες δυσκολίες. Σας έχω μέσα στην καρδιά μου.  Παραμένω πάντα απλός θαυμαστής σας».