Πάμε μαζί…

Κάθε φορά που εκδίδεται ένα νέο μέσο μας, η αγωνία μου είναι τεράστια. Είναι τεχνικά και δημοσιογραφικά άρτιο; Θα αρέσει στο κοινό; Θα διαρκέσει στο χρόνο; Από την «αποκοτιά» της έκδοσης του περιοδικού ΧΡΗΜΑ το 1988, μέχρι την κυκλοφορία του περιοδικού Insurance World τον Φεβρουάριο του 2009, έχω περάσει πολλές τέτοιες στιγμές. Τα σημερινά όμως εγκαίνια τα αισθάνομαι διαφορετικά, είναι τα πλέον σημαντικά.

Με την καθημερινή κυκλοφορία του insuranceworld.gr ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός μας για τη δραστηριοποίησή μας στην εκδοτική και συνεδριακή αγορά του ασφαλιστικού κλάδου. Θεωρούμε ότι οι άνθρωποι και οι εταιρίες του κλάδου αυτού κάνουν λειτούργημα και πολύ ταπεινά θα προσπαθήσουμε να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας, ώστε να προβάλλουμε αυτά που αξίζουν και να στιγματίσουμε ό,τι κρατάει πίσω την αγορά.

Η προσπάθεια είναι τιτάνια για τη μικρή μας ομάδα, η οποία όμως αποτελείται από ταλαντούχους και αφοσιωμένους επαγγελματίες, τους οποίους και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για τη συμβολή τους.

Ένα τόσο μεγάλο και πολύπλευρο εγχείρημα είναι φυσικό ότι δεν μπορεί να είναι όπως το θέλουμε από την πρώτη στιγμή. Θα ήθελα να ζητήσω την ανοχή σας για λάθη ή και παραλείψεις μας. Υπόσχομαι όμως ότι θα δουλέψουμε σκληρά και θα βελτιωνόμαστε καθημερινά. Για εμάς, ο αγώνας αυτός δεν είναι sprint, αλλά μαραθώνιος.

Τέλος, θα ήθελα να ζητήσω από όλους σας να συμμετάσχετε σε αυτή την προσπάθεια, κρίνοντας και βαθμολογώντας τα άρθρα μας, σχολιάζοντάς τα και υποβάλλοντας και δικά σας για δημοσίευση. Το insuranceworld.gr φιλοδοξεί να αποτελέσει την καθημερινή συνήθεια όλων των ανθρώπων του ασφαλιστικού κόσμου.

Σας θέλουμε κοντά μας, για να προχωρήσουμε μαζί!