Κέρδη 4,61 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο για την Victoria

Ολοένα και περισσότεροι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές αλλά και ασφαλιζόμενοι εμπιστεύονται την αξιοπιστία, τα καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα και την ποιοτική εξυπηρέτηση της Victoria.

Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά, καθώς η δυναμική που έχει δημιουργηθεί μετά από την επιτυχημένη στρατηγική την οποία ακολούθησε η εταιρία τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερη ένταση. 

Επιβεβαιώνονται λοιπόν οι προβλέψεις των στελεχών της εταιρίας που διέβλεπαν ενίσχυση της τάσης η οποία αναπτύσσεται τον τελευταίο καιρό στην ασφαλιστική αγορά για ποιοτική στροφή αλλά και επιλογές που χαρακτηρίζονται από υψηλό αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. 

Ταυτόχρονα με τις εξελίξεις αυτές οι διοίκηση της Victoria ανακοίνωσε λειτουργικές αλλαγές στο οργανόγραμμά της και ενίσχυσε το δυναμικό της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τα υψηλά standards εξυπηρέτησης που την έχουν καθιερώσει. 

Αναλυτικά, η συνολική παραγωγή του εννεαμήνου έφτασε τα 72 εκατ. ευρώ έναντι 54,27 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου για το 2008 παρουσιάζοντας αύξηση 32,66%. Παράλληλα τα κέρδη προ φόρων για την περίοδο αυτή, έφτασαν τα 4,61 εκατ. ευρώ έναντι 3,65 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου για το 2008 παρουσιάζοντας μια αύξηση κατά 26,3%.
Στόχοι της εταιρίας είναι η ποιοτική, κερδοφόρος αύξηση της παραγωγής και η περαιτέρω ανάπτυξη των λοιπών κλάδων. Προς αυτή την κατεύθυνση έχει σχεδιαστεί από την εμπορική διεύθυνση ο προγραμματισμός δράσης και εκπαίδευσης, προκειμένου να αξιοποιηθεί πλήρως το προϊοντικό δυναμικό της εταιρίας.