Με μεγάλη επιτυχία το συνέδριο της Mega Brokers

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το ετήσιο συνέδριο της μεσιτικής εταιρίας Mega Brokers σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ενδεικτικό της επιτυχίας είναι ότι στο συνέδριο παρευρέθηκε σχεδόν το σύνολο του προεδρείου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, καθώς και πολλοί επικεφαλείς και ανώτατα διευθυντικά στελέχη εταιριών. Παρευρέθηκαν επίσης επικεφαλείς συνδέσμων και φορέων στο χώρο της ασφάλισης.

Η Mega Brokers από την εικόνα που εμφανίζουν τα παραγωγικά της στοιχεία φαίνεται ότι έχει αφήσει την κρίση για τους υπόλοιπους σημειώνοντας μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης και αύξηση ασφαλίστρων σε όλους τους κλάδους.
Ο επικεφαλής της εταιρίας κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, τόνισε στην ομιλία του τον ανθρωποκεντρικό και πελατοκεντρικό χαρακτήρα της Mega Brokers, αλλά και την παραγωγικότητα των συνεργατών που βρίσκεται σε κορυφαία επίπεδα επί συνόλου ασφαλιστικών δικτύων στη χώρα μας.

Μεγάλο όπλο της εταιρίας είναι η διαρκής επένδυση και εστίαση στις νέες τεχνολογίες αιχμής μέσω του διαδικτύου προκειμένου να προκύπτουν λύσεις προς όφελος των πελατών και των συνεργατών της. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι η άμεση και on line τιμολόγηση, καθώς και η ηλεκτρονική – ψηφιακή αίτηση.

Πρόκειται για μεγάλο πλεονέκτημα που αφορά πελάτες και συνεργάτες, καθώς κάτι τέτοιο σημαίνει αμεσότητα, αποφυγή μεγάλου μέρους γραφειοκρατικών διαδικασιών καθώς και κόστους που προκύπτει από τους μέχρι σήμερα τρόπους επικοινωνίας.

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηθεοδοσίου απευθυνόμενος προς τους συνεργάτες της εταιρίας, “από τον υπολογιστή σας μπορείτε να τιμολογήσετε σε 10 τουλάχιστον εταιρείες συγκριτικά, να καλύπτετε τον πελάτη σας είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο και βέβαια κάθε στιγμή να γνωρίζεται την παραγωγή σας στην Mega Brokers ηλεκτρονικά και ανέξοδα”.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στην αγορά, επισημαίνοντας ότι η εταιρία του από την πρώτη κιόλας μέρα έστειλε επιστολή για την εξασφάλιση όλων των πελατών που είχε σε μία από τις εταιρίες που έκλεισαν τόσο οικονομικά όσο και ασφαλιστικά χωρίς να γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει στη συνέχεια.
 
H Mega Brokers ανέπτυξε το 2009 όλους τους κλάδους (ασφάλειες ζωής, πυρός, δανείων, αστικών ευθυνών μεγάλων πελατών). Ξεπέρασε τους 100.000 πελάτες και τα ετήσια μικτά ασφάλιστρα το 2009 θα υπερβούν τα 30.000.000 €.
Ειδικότερα, το πρώτο δεκάμηνο η νέα παραγωγή του κλάδου ζωής ξεπέρασε της 350.000€ και οι πωλήσεις δανείων ήταν πάνω από 2.000.000€, συνεργαζόμενη με 10 τράπεζες. Στο τέλος του 2010 οι πωλήσεις της Mega Brokers θα ξεπεράσουν σύμφωνα με τον κ. Χατζηθεοδοσίου τα 40.000.000€ μικτά ασφάλιστρα.
Η εκδήλωση έκλεισε με τις βραβεύσεις αυτών που ξεχώρισαν μέσα στο έτος. Συγκεκριμένα βραβεύθηκαν οι:
 
-         Αγγελική Καρβούνη, Βραβείο Γενικών Κλάδων, απονεμήθηκε από τον κ. Δημήτρη Ζορμπά Γενικό Διευθυντή της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής
-         Ανδρέας Συνοδινός, Βραβείο Αύξησης Παραγωγής, απονεμήθηκε από τον κ. Θεόδωρο Κοκκάλα, Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της Victoria.
-         Ευγενία Πρωτονοτάριου, Βραβείο Παραγωγής Κλάδου Ζωής, απονεμήθηκε από τον κ. Νίκο Δελένδα, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων της EFG Εurolife
-         Φανή Καρποδίνη, Βραβείο Πωλήσεων Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης, απονεμήθηκε από τον κ. Χρήστο Αδαμαντιάδη Δ/νων Σύμβουλο της Chartis Greece.
-         Χρήστος Παππάς, Βραβείο Συνεργάτη Επαρχίας απονεμήθηκε από τον κ. Σωτήρη Ταγκόπουλο Πρόεδρο του ομίλου International.
-         Παντελής Λαΐνης, Βραβείο Πωλήσεων Δανείων απονεμήθηκε από τον κ. Δημήτρη Βιδάλη Πρόεδρο & Δ/νων Σύμβουλος της Commercial Value
-         Κατερίνα Μαγγιώρου, Βραβείο Υπαλλήλου της Χρονιάς, απονεμήθηκε από τον κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο, Πρόεδρο & Δ/νων Σύμβουλο της Ευρωπαϊκής Πίστης
-         Κυριακή Χατζηθεοδοσίου, Βραβείο Εν Ισχύ Χαρτοφυλακίου, απονεμήθηκε από τον κ. Δούκα Παλαιολόγο, Πρόεδρο & Δ/νων Σύμβουλο της Εθνικής Ασφαλιστικής
-         Παναγιώτης Καστελιώτης, Βραβείο Γ. Καρβουνη, απονεμήθηκε από τον κ. Γεώργιο Κώτσαλο Δ/νων Σύμβουλο του ομίλου Interamerican
 
Τα στελέχη που έκαναν τις απονομές στις σύντομες παρεμβάσεις τους συνεχάρησαν τη Mega Brokers για τα αποτελέσματά της, ευχόμενοι οι επιτυχίες να συνεχιστούν και στο μέλλον.