Σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης παιδιών από την Generali

Τα απρόοπτα είναι μέρος της ζωής. Με αυτή τη φιλοσοφία, η Generali σχεδίασε το πρόγραμμα JUNIOR Principle, δημιουργώντας μια στέρεη βάση πάνω στην οποία τα παιδιά θα στηρίξουν τα όνειρά τους και θα χαράξουν τη δική τους πορεία. 

Το JUNIOR Principle προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός κεφαλαίου, με ασφάλεια και υψηλές αποδόσεις, το οποίο θα τους επιτρέψει να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τις επιδιώξεις τους. Το όραμά για μια καλύτερη ζωή είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένο με το μέλλον των παιδιών. Η Generali βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους, για να στηρίξει τις επιλογές τους και να ανοίξει το δρόμο για μια ζωή γεμάτη επιτυχίες.

  
Παιδιά ελεύθερα στις επιλογές τους
 
Με το JUNIOR Principle τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα τη στιγμή που θα το χρειαστούν, να εισπράξουν ένα σημαντικό κεφάλαιο το οποίο θα τους επιτρέψει να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους, να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση ή να εξοπλίσουν το γραφείο τους, κάνοντας έτσι ένα πετυχημένο ξεκίνημα για τη σταδιοδρομία τους.
 
 Οι γονείς θέτουν τις βάσεις
 
Το κάθε παιδί είναι μοναδικό και οι ανάγκες του ξεχωριστές. Η Generali δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσουν οι ίδιοι οι ασφαλιζόμενοι το πρόγραμμα που επιθυμούν, έτσι να καλύπτει απόλυτα τις προσωπικές τους ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  
Επιλογή στόχου
 
Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα της εξασφάλισης του μέλλοντος των παιδιών  μέσω μιας εγγυημένης αποταμίευσης, στοχεύοντας σε υψηλές αποδόσεις, ορίζοντας ο συμβαλλόμενος την προσωπική του «επενδυτική στρατηγική». Η Generali δίνει απεριόριστες δυνατότητες επιλογών, για τη δημιουργία του κεφαλαίου που θα εισπραχθεί καθώς και για τον τρόπο καταβολής του.
 
 Εγγύηση για το αύριο των παιδιών
 
Κοινή προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση του παιδιού. Βάσει αυτού, το πρόγραμμα προσαρμόζεται στις εκάστοτε οικονομικές συγκυρίες και προσφέρεται ευελιξία στο χρόνο και τον τρόπο καταβολής του κεφαλαίου.
 
 Ασφάλεια σε κάθε περίπτωση
 
Επιπλέον, σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας ή θανάτου του συμβαλλόμενου από ατύχημα ή ασθένεια, η Generali αναλαμβάνει τη συνέχιση του προγράμματος. Η Generali δίνει τη δυνατότητα με την υπογραφή του συμβολαίου να είναι γνωστό και παράλληλα να διασφαλίζετε το κεφάλαιο που θα εισπράξει το παιδί στη λήξη του. Το κεφάλαιο που θα καταβληθεί στο χρόνο που έχει επιλέξει ο πελάτης θα είναι τουλάχιστον το προσυμφωνημένο ποσό. Το κεφάλαιο αυτό αυξάνεται σε περίπτωση που προκύψουν υπέραποδόσεις από την επενδυτική διαχείριση.
 
 Ανάλυση Προγράμματος
 
Με τη λήξη του συμβολαίου, ο συμβαλλόμενος ή το παιδί μπορεί να αποφασίσει αν το κεφάλαιο θα καταβληθεί ως εφάπαξ ποσό ή ως σταθερή μηνιαία καταβολή για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 5 ή 10 χρόνων. Αυτή η δυνατότητα, πρωτοποριακή στην αγορά ασφαλιστικών προγραμμάτων, είναι εξαιρετικά σημαντική γιατί δίνει το μεγάλο πλεονέκτημα να μπορέσει το παιδί να στηριχθεί ουσιαστικά στο ξεκίνημα της ζωής του ανάλογα με τις ανάγκες που θα έχουν προκύψει.
Με το Junior Principle-Εγγυημένου Επιτοκίου, παρέχεται επίσης η δυνατότητα, οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του συμβολαίου, να γίνουν έκτακτες καταβολές επιπλέον του ετήσιου ασφαλίστρου. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα να αυξηθεί το Εγγυημένο Κεφάλαιο που θα εισπραχθεί στο τέλος του συμβολαίου χωρίς να αλλάξει το σταθερό ετήσιο ασφάλιστρο.
Με στόχο τη μέγιστη διασφάλιση του κεφαλαίου, το Junior Principle προβλέπει την αυτόματη ετήσια αναπροσαρμογή ασφαλίστρων. Με αυτό τον τρόπο, το εγγυημένο κεφάλαιο που θα αποδοθεί στη λήξη του συμβολαίου δεν θα έχει επηρεαστεί από τον πληθωρισμό και θα έχει την αξία που έχει συμφωνηθεί.