Σεμινάρια πωλήσεων στο Insurance Money Conference 2009

Τη δυνατότητα συμμετοχής σε δύο πολύ σημαντικά εκπαιδευτικά σεμινάρια δίνει η MoneyConferences παράλληλα με τη θεματολογία του εφετινού συνεδρίου InsuranceMoneyConference 2009.
Ειδικότερα, θα διεξαχθούν δύο σεμινάρια, δύο φορές την ημέρα -πρωί και απόγευμα-, σε συνεργασία με τον διεθνούς κύρους Οργανισμό Million Dollar Round Table (MDRT).

Το πρώτο σεμινάριο έχει ως θέμα: Κλείσιμο πρώτης συνάντησης με πελάτη, συνειδητοποίηση των αναγκών του και μελέτη για την παρουσίαση λύσης. Η σημασία του σεμιναρίου πηγάζει κατ’ αρχήν από το γεγονός ότι κάθε άνθρωπος έχει προσωπικές και οικονομικές ανησυχίες και άρα όλοι είναι υποψήφιοι πελάτες. 

Οι περισσότεροι όμως, δεν ξέρουν πού να αποταθούν, πώς να βρουν κατάλληλες λύσεις ή ποιον να εμπιστευθούν για να προσφέρει λύσεις στις ανάγκες τους. Στο σεμινάριο θα αναζητηθούν τρόποι για το πώς μπορεί ο χρηματοασφαλιστικός διαμεσολαβητής να αναγνωρίσει και να προσεγγίσει τέτοιους ανθρώπους, καθώς και αυτούς που τον ενδιαφέρουν και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Επίσης, ποιες τεχνικές χρηματοοικονομικού σχεδιασμού και διάγνωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε ο πελάτης να κατανοήσει το πρόβλημα και τη λύση του, να ζητήσει ο ίδιος να αγοράσει και να νοιώσει ψυχική ικανοποίηση μετά την αγορά;
Το δεύτερο σεμινάριο έχει θέμα: Παρουσίαση λύσης στον πελάτη, χειρισμός αντιρρήσεων, κλείσιμο πώλησης.
Πιο αναλυτικά, η κατανόηση του προβλήματος και της ανάγκης πρέπει να γίνεται πριν την επιλογή του χρηματοοικονομικού προϊόντος που θα το λύσει. 

Πώς μπορεί λοιπόν ο πελάτης να νοιώσει ότι αυτή η λύση είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις δικές του περιστάσεις, να παρουσιαστούν πολύπλοκοι όροι με απλή γλώσσα και να αντιμετωπισθούν συνήθεις αντιρρήσεις πελατών και καθυστερήσεις στη λήψη αποφάσεων;

Επίσης, ποιες τεχνικές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υπάρχει διαβεβαίωση ότι οι πελάτες θα θυμούνται τα οφέλη της λύσης για πολύ καιρό μετά την πώληση;
Εισηγητής των σεμιναρίων θα είναι ο κ. Ντίνος Κυριάκου, Γενικός Διευθυντής της Life Partners Κύπρου και Περιφερειακός Πρόεδρος του MDRT Ευρώπης Ινδίας, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.