Η La Vie Assurances ασφαλίζει τους ποδοσφαιριστές της Super League

Για τρίτη συνεχή χρονιά η La Vie Assurance (μέλος του ομίλου Ιατρικό Αθηνών) δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τα αθλητικά δρώμενα, καθώς συνεχίζει να είναι ο επίσημος υποστηριχτής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ ασφαλίζοντας τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Super League. 

Οι καλύψεις που προσφέρονται μέσω του ασφαλιστήριου συμβολαίου παρέχουν ευρύτατη προστασία ατυχημάτων και ασθενειών για τους ποδοσφαιριστές και περιλαμβάνουν: Παροχές απώλειας ζωής, Μόνιμη ολική ανικανότητα, πρόσκαιρη ολική ανικανότητα, μόνιμη επαγγελματική ανικανότητα από οποιαδήποτε αιτία με ποσά κυμαινόμενα ανάλογα με την ηλικία. 

Ο Διευθύνων σύμβουλος της Archimedes Global και μέλος του δ.σ της La Vie Assurance κ. Yaron Inbar δήλωσε ότι «η συνεργασία μας με τη Super League μπαίνει φέτος στην τρίτη χρονιά συνεχούς ασφάλισης με θετικά και για τις δύο πλευρές αποτελέσματα».

Στη σχετική εκδήλωση ενημέρωσης που διοργανώθηκε,, ο ασφαλιστικός συνεργάτης της εταιρίας κ. Αλέξιος Βακάλης, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του ομαδικού προγράμματος και τις καλύψεις που έχει, ενώ ο Αναπληρωτής Πρόεδρος ης Super League κ. Μποροβίλος επεσήμανε τη σημασία που έχει η ασφάλιση των ποδοσφαιριστών και ευχήθηκε η συνεργασία με τη La Vie Assurance να συνεχιστεί για πολλά χρόνια.