Νέο πρόγραμμα Safe Life Premium από την Groupama Φοίνιξ

Η Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική, προκειμένου να ανταποκρίνεται καλύτερα στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών της στον τομέα της υγείας, εξακολουθεί να εμπλουτίζει τη γκάμα των προγραμμάτων Safe Life, παρουσιάζοντας το Safe Life Premium. 

Με το νέο αυτό πρόγραμμα, σε συνέχεια του προγράμματος Safe Life Pass, το οποίο διατέθηκε στην αγορά την περασμένη άνοιξη και προσφέρει πρόσβαση σε απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις με 60 ευρώ ετησίως, η Groupama Φοίνιξ ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη στις ασφαλίσεις υγείας. 

Με όριο κάλυψης 1 εκατ. ευρώ ελεύθερη επιλογή, όχι μόνο νοσοκομείου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και θέσης νοσηλείας, ακόμα και σουίτας, 100% κάλυψη αμοιβών ιατρών, χειρουργών και αναισθησιολόγων χωρίς όριο ή πίνακες αμοιβών, παροχή αποκλειστικής νοσοκόμας και νοσοκόμας στο σπίτι μετά τη νοσηλεία, επείγουσας μεταφοράς, και άλλων, το Safe Life Premium αποτελεί πραγματικά πολύτιμο σύμμαχο στην αντιμετώπιση κάθε δυσκολίας σε θέματα υγείας. 

Το νέο αυτό πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει εξαιρετικές καλύψεις σε πολύ ανταγωνιστική τιμή, παρέχει και διαφορετικές δυνατότητες τιμολόγησης προκειμένου να προσαρμόζεται στις επιθυμίες του καθενός με την – προαιρετική – συμμετοχή του ασφαλιζόμενου στα έξοδα νοσηλείας. 

Όπως και το Safe Life Pass, το νέο πρόγραμμα προκύπτει από τη βούλησή μας να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στις καλύτερες δυνατές τιμές», τονίζει ο Εμπορικός Διευθυντής της Groupama Φοίνιξ, κ. Χρήστος Κάτσιος.