Η Ασφαλιστική Εταιρία NP Insurance- Νέος Ποσειδών Α.Ε.Α.Ε

Η ασφαλιστική εταιρία NP Insurance- Νέος Ποσειδών Α.Ε.Α.Ε. συνεπής στον οικονομικό προγραμματισμό και στο όραμα των επενδυτών και των ασφαλισμένων της ανακοινώνει ότι μετά την απόφαση της ετήσιας Γενικής Τακτικής Συνέλευσης των Μετόχων της στις 29.05.2009, ολοκληρώθηκε επιτυχώς η αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά το ποσό των 680,44 χιλ. ευρώ. 
Μετά την αύξηση αυτή, η καθαρή θέση της εταιρίας διαμορφώνεται σε 6,82 εκατ. ευρώ και το καταβλημένο μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται στο ποσό των 2,7 εκατ. ευρώ από το ποσό των 2,43 εκατ. ευρώ στις 31.12.2008.
Σε μία περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης, με την ενέργειάς της αυτή, η διοίκηση της NP Insurance- Νέος Ποσειδών Α.Ε.Α.Ε. αποδεικνύει ότι είναι ασφαλιστικός φορέας με σοβαρό και υπεύθυνο λόγο, αλλά και κυρίως με έργα υλοποιεί με σίγουρα και σταθερά βήματα όλους τους στρατηγικούς της στόχους. 

Επίσης, με την ενέργειά της αυτή ενισχύει ακόμη περισσότερο τον στόχο της για περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών της, μέσα σε ένα ιδιαίτερα έντονα ανταγωνιστικό και ταχύτητα εξελισσόμενο ασφαλιστικό & οικονομικό περιβάλλον, κατά την δεύτερη πενταετία παρουσίας της στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.