Αλ. Σαρρηγεωργίου: Η Eurolife γίνεται εταιρεία τεχνολογίας

της Ελενας Ερμείδου

Eurolife ERB και Fairfax μεγαλώνουν μαζί, μοιράζονται τις ίδιες αξίες, τους ίδιους στόχους διατύπωσε με σιγουριά και επαγγελματισμό ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB κος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου σήμερα στο ετήσιο Συνέδριο με θέμα “Ενώνοντας τα Σημεία“, κάνοντας παράλληλα μία αναφορά στα νούμερα που έγραψε η Eurolife ERB το 2017 και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην καθαρή θέση της εταιρείας που φτάνει τα 650 εκατ. ευρώ, αλλά και στις αποζημιώσεις που διαμορφώθηκαν στα 252 εκατ. ευρώ.  500 εκατ. ευρώ ήταν τα ασφάλιστρα, 2,5 εκατ.  τα αποθεματικά, 80 εκατ. τα κέρδη, 25 εκατ. οι προμήθειες, αλλά και 75 εκατ. φόροι και εισφορές στο κράτος.

Ο κος Σαρρηγεωργίου δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις επενδύσεις που έχουν να κάνουν με τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας και την ανάπτυξη της στο παρόν και το μέλλον, διευκρινίζοντας ότι  η εταιρεία διατηρεί ανεξαρτησία στο τρόπο που επενδύει τα κεφάλαια της.

Εχοντας κατανοήσει το παρόν και προβλέποντας την νέα πραγματικότητα και το μέλλον τόνισε χαρακτηριστικά ” πρέπει να είμαστε εταιρεία τεχνολογίας που δίνει εμπειρία στον πελάτη”.

Στην συνέχεια της ομιλίας του, μιλώντας για το επάγγελμα επεσήμανε ότι πρέπει αυτό να αναβαθμιστεί, η στρατολόγηση να γίνει πιο απαιτητική, διαμηνύοντας παράλληλα ότι δεν πρέπει να επαιρόμαστε για τα αποτελέσματα που έγραψε η ασφαλιστική αγορά πρόσφατα μία πριν από χρόνια είχε φτάσει τα 5,5 δισεκ. ευρώ στην Ελλάδα.

Ποια είναι η Eurolife

Ξεχωρίζοντας την Eurolife ο εξήγησε τέσσερα βασικά πράγματα.

  • Η Εurolife είναι μία εταιρεία μεγάλη και αξιόπιστη η οποία ανήκε σε έναν όμιλο που εξειδικεύεται στις ασφάλειες
  • Η Eurolife ακούει τους συνεργάτες της και θα ακούει ακόμα περισσότερα και πιο οργανωμένα. Ζήτησε από την ασφαλιστική διαμεσολάβηση να συζητά όποια προβλήματα βλέπει με την Eurolife πριν καν περάσουν στον πελάτη
  • Η Eurolife ακολουθεί συνταγή ανάπτυξης και η συνταγή αυτή περιλαμβάνει την εταιρεία και τους συνεργάτες της
  • Η Eurolife δεν θα κρυφτεί ποτέ πίσω από οποιοδήποτε Τορόντο. Οποια απόφαση θα λαμβάνει θα γίνεται μαζί με τους συνεργάτες.

Τέλος τόνισε ότι “η Eurolife είναι ένας πολυεθνικός όμιλος αλλά οι αποφάσεις παίρνονται στην Ελλάδα“.

Ειδοποίησε όλους όσους παρευρέθηκαν στο ετήσιο σύνέδριο ότι η Eurolife προγραμματίζει μία ακόμα μεγάλη συνάντηση πιθανά προς το τέλος του έτους.