Προϊόντα περιβαλλοντικής ευθύνης EnviroSolutions από την AIG Greece

Η AIG Greece παρουσίασε τη νέα σειρά προϊόντων περιβαλλοντικής ευθύνης EnviroSolutions, σε εκδήλωση με θέμα «Ασφάλιση Περιβαλλοντικής Ευθύνης Επιχειρήσεων – Νέα Δεδομένα, Νέες Ανάγκες, Νέες Λύσεις». 
Για μία ακόμη φορά, η AIG Greece εισάγει νέα καινοτόμα προϊόντα για το περιβάλλον, ανταποκρινόμενη δυναμικά στο εξελισσόμενο νομοθετικό πλαίσιο. Τα Envirosolutions της AIG Greece έρχονται να θωρακίσουν την επιχειρηματική δραστηριότητα από ενδεχόμενους κινδύνους περιβαλλοντικής ευθύνης. 
Ο κ. Αδαμαντιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της AIG Greece υπογράμμισε τη δέσμευση της Εταιρίας στην παροχή πρωτοποριακών ασφαλιστικών καλύψεων, τονίζοντας την ιδιαίτερη βαρύτητα που αναμένεται να έχει ο κλάδος ασφάλισης έναντι περιβαλλοντικής ευθύνης στη διαμόρφωση των μελλοντικών ασφαλιστικών χαρτοφυλακίων.  
Τα νέα προϊόντα είναι πλήρως εναρμονισμένα με το Εθνικό Δίκαιο και την Κοινοτική Νομοθεσία για το Περιβάλλον και απευθύνονται στις παρακάτω κατηγορίες επιχειρήσεων:
 
EnviroPlant: βιομηχανία, βιοτεχνία, ενέργεια, πετροχημικές εγκαταστάσεις, μονάδες ανακύκλωσης
EnviroPro: ξενοδοχειακές μονάδες, εμπορικά κέντρα, εκθεσιακοί χώροι, γραφεία οικιστικά συγκροτήματα
EnvriroWork: κατασκευές δημοσίων και ιδιωτικών έργων, διαχείριση αποβλήτων
EnvriroTrans: μεταφορείς αποβλήτων (επικίνδυνων και μη)
 
Παράλληλα, τα νέα προϊόντα Envirosolutions διακρίνονται για τη δυνατότητά τους να προσαρμόζονται στις ιδιαίτερες ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, καθώς παρέχεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε καλύψεις, οι οποίες ενεργοποιούνται σε συνέχεια αιφνίδιων ή σταδιακών γεγονότων :
           Ίδιες Ζημίες της ασφαλιζόμενης επιχείρησης
           Απαιτήσεις Τρίτων από περιστατικά ρύπανσης
           Ζημίες στο Περιβάλλον