H ING Ελλάδος με το ALBA προσφέρει Υποτροφία MBA

Η ΙΝG Ελλάδος σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School προσφέρει μετά από αντικειμενική αξιολόγηση, των υποψηφίων μια υποτροφία συμμετοχής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Full Time MBA για το ακαδημαϊκό έτος 2009-2010. Η υποτροφία αφορά νέους έως 36 ετών, των οποίων το προσωπικό ετήσιο εισόδημα δεν ξεπερνά τις €22.000.
Το Full Time MBA είναι ένα εντατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που έχει πιστοποιηθεί από τον Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων Association of MBAs.
Η υποτροφία προσφέρεται σε νέους εργαζομένους ανεξαρτήτως κλάδου απασχόλησης και εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει ο Όμιλος ING, χαράσσοντας μια κοινωνικά υπεύθυνη πορεία τοποθετώντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο, την εκπαίδευση, την κοινωνία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον. 

Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών για τους ενδιαφερομένους ορίζεται η 29η Μαΐου 2009. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.ing.gr για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία αξιολόγησης.