Η Marsh, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Μεσίτης Ασφαλίσεων σε 17 χώρες

Η Μarsh ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλίσεων και σύμβουλος διαχείρισης κινδύνων στον κόσμο, κατέκτησε μία ακόμη αναγνώριση αυτή του καλύτερου Μεσίτη Ασφαλίσεων, σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε το διακεκριμένο περιοδικό Euromoney.
Στην έρευνα μεταξύ άλλων συμμετείχαν risk managers μεγάλων εταιριών στον κόσμο, οικονομικοί διευθυντές και διευθυντές ασφαλίσεων.
Ο Dan Glaser, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Marsh Inc. είπε: «Είμαστε περήφανοι που λάβαμε αυτή τη διάκριση από το Euromoney. Η διάκριση αυτή, αποδεικνύει την ενιαία μας παρουσία στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας τους, υπηρεσίες και λύσεις που κυριαρχούν στην αγορά. Οι άνθρωποι της Marsh ιδιαίτερα την εποχή αυτή εργάζονται για να εξερευνήσουν περαιτέρω τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στα πλαίσια της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης».
Οι βραβεύσεις που κέρδισε η Marsh ως ο Καλύτερος Μεσίτης Ασφαλίσεων είναι για τις περιοχές της Δυτικής Ευρώπης, των Σκανδιναβικών χωρών και χωρών της Βαλτικής, της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Ενώ, στις χώρες που βραβεύθηκε περιλαμβάνονται το Βέλγιο, η Φινλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιρλανδία, η Λετονία, η Νορβηγία, η Σουηδία, η Σλοβενία, η Δημοκρατία της Τσεχίας, η Αγγλία, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Βραζιλία, η Χιλή , η Αυστραλία, η Μαλαισία και η Ταϊλάνδη.