Πρόγραμμα ασφάλισης ξενοδοχείων με “σφραγίδα” Generali

Ιδιαίτερα αποδοτικό για την Generali κρίνεται το πρόγραμμα ασφάλισης Ξενοδοχείων είτε για αστική ευθύνη είτε για κάλυψη από καταστροφικές ζημιές.  Η Generali δίνει ιδιαίτερη έμφαση σ’ αυτήν την κατηγορία καθώς οι απαιτήσεις των ξενοδόχων αυξάνονται παράλληλα με τις απαιτήσεις των tour operators.

H Generali ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις για πλήρη κάλυψη των ξενοδοχειακών μονάδων, παρέχοντας πλήρες πρόγραμμα καλύψεων διαμορφωμένο σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, με αποκλειστικό στόχο να την προστατεύσει από τυχαία γεγονότα και απαιτήσεις πελατών της.

Γι αυτό, εκτός από τις πάγιες καλύψεις της περιουσίας έναντι φωτιάς, πλημμύρας, έκρηξης, βραχυκυκλώματος κτλ., προσφέρει λύσεις που αφορούν την αστική ευθύνη της επιχείρησής σας, την αστική ευθύνη προϊόντων, την ασφάλιση των εργαζομένων. Επίσης καλύψεις απώλειας των κερδών σας καθώς και  ηλεκτρονικού και μηχανολογικού εξοπλισμού.

Η Generali  παρέχει δύο μορφές ασφαλιστικών καλύψεων:

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΧΡΙ 1.000.000 ΕΥΡΩ

Η ασφάλιση επιχειρήσεων μέχρι 1.000.000 ευρώ, ανεξάρτητα από το αντικείμενό τους, εμπεριέχει ιδιαιτερότητες και δεδομένα που πρέπει να αναλύονται προσεκτικά ώστε να εξασφαλίζεται πλήρης και σωστή ασφαλιστική κάλυψη.

Ο Όμιλος Generali , παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλιση επιχειρήσεων και με μακρόχρονη εμπειρία στην ασφάλιση κάθε είδους επιχείρησης, δημιούργησε το ασφαλιστικό πρόγραμμα BUSINESS Value με στόχο να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης ή επαγγελματικής δραστηριότητας.

Προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη, προσαρμογή στις δυνατότητές του πελάτη και πλήρη διαφάνεια στους όρους του συμβολαίου. ΤοBUSINESS Value είναι ένα πλήρες πρόγραμμα προστασίας που διασφαλίζει την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας της επιχείρησής, ό,τι και αν συμβεί και καλύπτει ασφαλίζοντας τον εξοπλισμό, το κτήριο, τα προϊόντα ακόμα και το ανθρώπινο δυναμικό στο χώρο της εργασίας του, εξασφαλίζοντας κάθε λεπτομέρεια όπως αυτόματη κάλυψη για τα νεοαποκτηθέντα περιουσιακά στοιχεία ή τυχόν κτηριακές βελτιώσεις, ενώ αποζημιώνει στην αξία αντικατάστασής τους με καινούργια.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΝΩ ΤΟΥ 1.000.000 ΕΥΡΩ

Οι καλύψεις που προσφέρονται για ασφαλιζόμενο κεφάλαιο άνω του 1.000.000 ευρώ μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες και προδιαγραφές, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο προσαρμοσμένο στις προσωπικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις.